Overige opblaas artikelen

Sommige opblaasartikelen zijn simpelweg gewoon niet in een categorie te plaatsen, maar dat doen we toch! Alle overige opblaasartikelen die je niet mag missen gebundeld in één categorie!

incl BTW
excl BTW
Filters
Standaard
Prijs

Overige opblaas artikelen

Dat je voor een goede beleving op een festival meer nodig hebt dan een goede line-up en veel stages is inmiddels wel duidelijk. Er zijn natuurlijk unieke evenementen gebasseerd op één genre muziek, die hebben dat als USP. Maar voor de algemenere festivals waar allerlei soorten muziek samen komen is het van belang dat ze op andere manieren er voor zorgen dat bezoekers tevreden zijn over het fesitval. Partygadgets zijn hiervoor de ideale uitkomst. En zo ook opblaas artikelen. Bij De Horeca Bazaar hebben we gemerkt dat opblaas artikelen het namelijk altijd super goed doen in het publiek.

De kracht van opblaas artikelen op een festival

Het klinkt raar dat een “opblaas krokodil” voor sfeer kan zorgen op een festival. Maar dit is daadwerkelijk zo. Het creëert
een bepaalde interactie met het publiek. Bezoekers vinden het namelijk leuk als er van alles gebeurt tijdens een optreden. Zo staan ze tijdens een harder optreden lekker mee te beuken met een “opblaasbare noodle” in hun hand. En tijdens de feestnummertjes worden er “mega strandballen” het publiek ingegooid waar iedereen een keer tegenaan wil slaan. Op deze manier houdt je het publiek lekker bezig, en het zorgt voor prachtige plaatjes op je aftermovie!

De Horeca Bazaar biedt een ruim assortiment in partygadgets!

Naast de vele opblaas artikelen hebben we nog veel meer in de aanbieding bij De Horeca Bazaar. Een product wat je echt niet mag missen is onze “LED foamstick”. Deze heb je waarschijnlijk al wel eens gezien op een feestje, of misschien zelfs wel in je hand gehad. Maar naast producten voor in het publiek leveren we ook producten voor op het podium. Zo hebben we een ruim aanbod in “confetti shooters”. Onze confettishooters zijn van het merk MagicFX, zij zijn marktleider op het gebied van special effects voor grote festivals. Het zijn dus shooters van een hoge kwaliteit. Voor onze producten bieden we de laagste prijsgarantie, zo kun je zonder te veel te betalen je evenement voorzien van de juiste aankleding en beleving! Dus twijfel niet langer en bestel snel bij De Horeca Bazaar.