De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm metallic goud

Streamer shooter metallic goud; zeer opvallende feestgadget! Let it rain met deze gouden streamer shooter.

MagicFX is een revolutionair bedrijf op het gebied van uitgaansbeleving. Waar de basis is gelegd met danseressen, lasershows, bekende DJs boeken, lichtspektakel, led foamsticks, en vrachtenvol aan feestartikelen, heeft MagicFX het toppunt van beleving neergezet. Op bijna ieder festival wereldwijd zijn de CO2-jets, vlameffecten, confetti gadgets en de elektrische streamer kanonnen van MagicFX te bewonderen. Deze special effects geven een waanzinnig effect waardoor er nog lang zal worden nagepraat over uw even. Wij zijn dan ook zeer trots om als officieel zakenpartner van MagicFX te mogen fungeren.

Elektrische streamer shooters metallic goud!

Streamer kanonnen hebben altijd enigszins in de schaduw gestaan van de (elektrische) confetti kanonnen. Tegenwoordig zijn de streamer shooters en de elektrische streamer shooters niet meer weg te denken van de party scene en zijn dan ook flink in opkomst. Waar het voorheen alleen tijdens sfeeracties, popconcerten of immense festivals was dat de streamer kanonnen gebruikt werden, zien we ze nu ook in de horeca, tijdens bruiloften, bedrijfsfeestjes en veel tijdens modeshows. Deze 80cm streamer shooter is, vanwege zijn grote reikwijdte, vooral erg geschikt voor grotere discotheken en festivals. De metallic gouden streamers vormen een grandioos aanzicht voor uw gasten!

Streamers shooter metallic goud kopen kan al vanaf 1 shooter. Bent u geïnteresseerd in het kopen van een grote hoeveelheid? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"