De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm geel

Gele streamer cannons; voor een unieke feestbeleving! Elektrische streamer shooters voor de laagste prijs van het land.

Onze uitgaanswereld is in een zeer rap tempo aan het veranderen. ten eerste door verschillende effecten van de regelgeving omtrent horeca. ten tweede vanwege een veranderende uitgaansbehoefte en uitgaven prioriteiten. De veranderende uitgaansbehoefte ligt voor een groot deel bij het feit dat het uitgaanspubliek gewend geraakt is om non-stop geëntertaind en geprikkeld te worden. Vuurwerk shows, danseressen, bekende DJs, foam sticks, led schermen, andere led gadgets, etc. Een zeer grote bijdrage aan deze nieuwe belevingswereld is geleverd door MagicFX. Iedereen kent de CO2 jets, confetti shooters, vlameffecten en streamer shows. MagicFX is groot geworden door zijn grote innovativiteit op het gebied van confetti, confetti effecten en confetti gadgets. Inmiddels is MagicFX uitgegroeid tot marktleider op het gebied van speciale effecten en belevingsproducten. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX. Wij combineren de kwaliteit en professionaliteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

MagicFx streamer shooters als prachtige feestgadgetsConfetti is al sinds lange tijd niet meer weg te denken uit onze uitgaanswereld. Waar confetti is, daar is het feest. Streamers zijn wat minder bekend bij het grote publiek. Streamer shooters werden voorheen vaak gebruikt voor grote evenementen of shows; sfeeracties bij sportwedstrijden, popconcerten of andere immense evenementen. Tegenwoordig zijn ook de streamer kanonnen voor de kleinere events beschikbaar. De 40cm streamer cannons worden erg veel gebruikt tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten, vrijgezellenfeesten en natuurlijk in de horecagelegenheden. In combinatie met de MagicFX powershot zijn deze elektrische streamer shooters erg makkelijk, centraal te bedienen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2136
9.1
2136 Beoordelingen
"prima
Veel feestartikelen besteld voor een feestje. Goedkope prijs en goede kwaliteit. Sommige artikelen lijken groter dan dat ze zijn, maar dan moet je goed lezen naar de afme..."
8.17