Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Confetti kanonnen en losse confetti

Goedkope MagicFX confetti shooters kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Confetti kanonnen en losse confetti zijn de eerste basisbehoeften voor een goed feest. Deze ultieme feestproducten brengen sfeer en beleving voor ieder event en ieder festival. Wij doen altijd enkel zaken met de bron, de fabrikant van een product. Wij zijn zeer kritisch in de selectie van onze leveranciers, zorgen dat we enkel de beste kwaliteit leveren. Voor de confetti shooters, streamer kanonnen, losse confetti en special effects is dat zonder twijfel Nederlands trots: MagicFX! Wij importeren veel van onze producten vanuit andere continenten, maar voor confetti en losse confetti blijven we lekker dicht bij huis en is MagicFX DE absolute specialist!

Confetti en confetti shooters; door wie worden ze gebruikt?

Confetti kanonnen en losse confetti zijn al sinds jaar en dag ontzettend populair. Overal waar een feestje is, zou eigenlijk confetti aanwezig moeten zijn. Confetti shooters worden vooral veel ingezet door horeca en evenementen. Maar ook bijvoorbeeld bruiloften of bedrijfsopeningen maken veelvuldig gebruik van confetti. Denk aan confetti wolken in voetbalstadions ed; een werkelijk fantastisch effect! Confetti shooters worden verkocht als elektrische confetti kanonnen en als handmatige confetti kanonnen; het verschil tussen beide shooters zullen we in de volgende alinea verder bespreken.

Wat is het verschil tussen handmatige confetti kanonnen en elektrische confetti kanonnen?

Er is vaak onduidelijkheid met betrekking tot de mogelijkheden tussen verschillende varianten van de confetti shooter. De handmatige confetti shooters zijn, uiteraard, makkelijk handmatig te bedienen. Door de onderkant van de shooter een kwartslag te draaien knalt de confetti uit de buis en geeft een waanzinnig effect. De elektrische confetti shooters zijn NIET handmatig te gebruiken. Vaak denkt men dat deze shooters elektrisch en handmatig te gebruiken zijn, maar dat is niet het geval. Enkel met een Power shot of andere hardware, zijn de elektrische confetti shooters te bedienen. Vaak zien we op festivals elektrische confetti shooters, daar is de hardware dan ook aanwezig. De handmatige confetti shooters worden veel breder ingezet en zijn dan ook populairder dan de elektrische confetti kanonnen.

Confetti kanonnen; welke soorten en maten zijn er?

De keuze is enorm! We kunnen onderscheid maken in de lengte van de shooter, in kleur, materiaal en een verschil tussen streamer shooter en confetti shooter. Ten eerste is de lengte erg belangrijk. We hebben 28cm confetti shooters, 50cm en 80cm buizen. Voor kleinere horecagelegenheden of feestjes thuis zijn de 28cm vaak groot genoeg. Met een bereik tot 6 meter zijn deze confetti shooters enorm populair voor de kleinere setting. Dan kunnen we kijken naar de kleur. We hebben een zeer ruim assortiment aan kleuren dus u kunt het thema, bedrijfskleuren of kleurstelling van uw event volledig matchen met uw kleur confetti. Het materiaal van de confetti shooters is er keuze tussen papieren confetti of metallic confetti snippers. De papieren snippers zijn biologisch afbreekbaar en zijn rechthoekig van vorm. De metallic confetti snippers zijn van een glanzend folie. Deze zijn niet biologisch afbreekbaar en zijn dus lastiger op te ruimen. Wel geven de metallic confetti snippers een fantastisch glanseffect. Ook zijn deze shooters te gedrukken bij bedrukte confetti shooters.

Confetti shooters vs streamer shooters

Er is ook de belangrijke keus tussen confetti kanonnen en streamer kanonnen. Confetti kanonnen hebben langwerpige confetti snippers als inhoud. De streamers shooters bevatten lange slierten. De streamer shooters komen het beste tot hun recht wanneer ze van een hoger platform (bij hoog podium) naar het publiek worden geschoten dat lager staat. In deze situatie zweven de streamers door de lucht; dit geeft een geweldig effect! Ook kunt u kijken bij verhuur special effects voor het huren van apparatuur.

Confetti shooters bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar nieuwe en vernieuwende producten. Wij staan voor beleving, innovativiteit en kwaliteit. Om de kwaliteit te waarborgen zijn wij zeer kritisch op onze leveranciers. Wij doen alleen basis met de bron van een product, de fabrikant. En dan ook alleen de absolute specialist op zijn vakgebied. Met MagicFX hebben we de wereldleider op het gebied van confetti shooters als leverancier, daar zijn we dan ook erg trots op. Naast het feit dat we direct zaken doen met de bron, kopen we onze confetti shooters ook enorm groots in. Door deze twee te combineren creëren we dubbele schaalvoordelen. Deze dubbele schaalvoordelen zorgen er weer voor dat we de laagste prijs kunnen garanderen naar onze klanten toe. Confetti shooters hebben we ook altijd meer dan voldoende op voorraad om in de enorme vraag naar confetti kanonnen te kunnen voldoen. Wanneer u confetti shooters voor 16:00 uur bij ons besteld, heeft u ze de volgende dag al in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.