De Horeca Bazaar

Confetti kanonnen en losse confetti

MagicFX confetti kanonnen en losse confetti kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze confetti kanonnen en losse confetti leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Uniek in Nederland; confetti kanonnen met carnavalskleuren per stad!

Confetti kanonnen carnaval

Uniek in Nederland; confetti kanonnen in de carnavalskleuren van alle grote carnavalssteden in Noord-Brabant en Limburg!

Confetti kanonnen budget

Confetti kanonnen budget

Confetti kanonnen staan garant voor feest. Deze laagdrempelige shooters zijn zeer geschikt voor feestjes thuis, in de tu...

MagicFX confetti kanonnen en losse confetti wordt meer en meer verkocht. Festivals, evenementen en horecazaken zijn altijd opzoek naar beleving, naar net dat extraatje tijdens een show of hoogetpunt. Dan ben jij met deze sfeerproducten precies aan het juiste adres!

Confetti kanonnen en losse confetti in veel verschillende varianten

Wij bieden de MagicFX confetti kanonnen en losse confetti aan in veel verschillende maten en varianten. Laten we beginnen met het meest verkochte product; het handmatige confetti kanon. Deze confetti kanonnen zijn, zoals de naam al zegt, met de hand te bedienen. Dit confetti kanon hebben we in 3 verschillende formaten: 28cm, 50cm en 80cm. Onze confetti kanonnen zijn voor professioneel gebruik. Voorgaande geldt hetzelfde voor de handmatige streamer shooters. Ook deze zijn met de hand te bedienen. Anders is het voor de elektrische confetti kanonnen van MagicFX en de elektrische streamer shooters, deze zijn niet met de hand te bedienen en enkel te ontsteken met hardware voor confetti effecten. Deze hardware wordt vaak ook ingezet voor de losse confetti. Last maar zeker niet least; bekijk ook eens de mogelijkheid voor een confetti kanon bedrukken.

MagicFX confetti kanonnen en losse confetti tegen de laagste prijs van de Benelux!

Confetti kanonnen en losse confetti kopen doe je bij De Horeca Bazaar! Wij kopen deze artikelen dusdanig grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren bij de inkoop. Deze schaalvoordelen geven we weer terug aan onze relaties in de vorm van de laagste prijsgarantie. Bijkomend voordeel is dat we al onze producten altijd meer dan voldoende op voorraad hebben. Je confetti kanonnen vandaag bestellen, morgen al bij je in huis!

Dit zeggen onze klanten over ons

We doen altijd onze uiterste best om problemen op te lossen

2889 Beoordelingen
9.1
Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd
Marian
Zeer tevreden Diverse kunststof glazen besteld en de kwaliteit is boven verwachting. Ik ben zeer tevreden.
Mureille
Prima Snelle levering ,
Hildegard
Top Leuke producten en mooie prijs. dus aanrader.
Marcello
Bekijk alle beoordelingen

Wij gebruiken cookies