De Horeca Bazaar

Confetti kanonnen en losse confetti

MagicFX confetti kanonnen en losse confetti kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze confetti kanonnen en losse confetti leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

MagicFX confetti shooters handmatig

MagicFX confetti shooters handmatig

Goedkope handmatige MagicFX confetti shooters; te gebruiken als feestartikel, als horeca gadget en als festival gadget. Tegen de laagste prijs van Nederland!

Elektrische shooters kopen tegen de laagste prijs!

MagicFX confetti kanonnen elektrisch

MagicFX is de leider op het gebied van special effects! De elektrische confetti kanonnen kunnen ingezet worden voor de grootste festivals ter wereld, denk hierbij aan bijvoorbeeld Tommorowland!

MagicFX streamer shooters handmatig

MagicFX streamer shooters handmatig

Uw MagicFX streamer shooters online kopen tegen de laagste prijs van Nederland doet u bij De Horeca Bazaar. Zeer uitgebreid assortiment en zeer snelle levertijden!

Confetti shooters met vulling naar keus

Confetti shooters met vulling naar keus

Wij passen graag onze confetti shooter aan naar uw wens! Kies uw eigen kleuren in uw feest party popper! Samen met MagixFM zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring!

Confetti kanonnen budget

Confetti kanonnen budget

Confetti kanonnen staan garant voor feest. Deze laagdrempelige shooters zijn zeer geschikt voor feestjes thuis, in de tuin of bij een bepaalde opening. Bekijk al onze goedkopere confetti kanonnen direct online.

MagicFX confetti kanonnen en losse confetti wordt meer en meer verkocht. Festivals, evenementen en horecazaken zijn altijd opzoek naar beleving, naar net dat extraatje tijdens een show of hoogetpunt. Dan ben jij met deze sfeerproducten precies aan het juiste adres!

Confetti kanonnen en losse confetti in veel verschillende varianten


Wij bieden de MagicFX confetti kanonnen en losse confetti aan in veel verschillende maten en varianten. Laten we beginnen met het meest verkochte product; het handmatige confetti kanon. Deze confetti kanonnen zijn, zoals de naam al zegt, met de hand te bedienen. Dit confetti kanon hebben we in 3 verschillende formaten: 28cm, 50cm en 80cm. Onze confetti kanonnen zijn voor professioneel gebruik. Voorgaande geldt hetzelfde voor de handmatige streamer shooters. Ook deze zijn met de hand te bedienen. Anders is het voor de elektrische confetti kanonnen van MagicFX en de elektrische streamer shooters, deze zijn niet met de hand te bedienen en enkel te ontsteken met hardware voor confetti effecten. Deze hardware wordt vaak ook ingezet voor de losse confetti. Last maar zeker niet least; bekijk ook eens de mogelijkheid voor een confetti kanon bedrukken.

MagicFX confetti kanonnen en losse confetti tegen de laagste prijs van de Benelux!


Confetti kanonnen en losse confetti kopen doe je bij De Horeca Bazaar! Wij kopen deze artikelen dusdanig grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren bij de inkoop. Deze schaalvoordelen geven we weer terug aan onze relaties in de vorm van de laagste prijsgarantie. Bijkomend voordeel is dat we al onze producten altijd meer dan voldoende op voorraad hebben. Je confetti kanonnen vandaag bestellen, morgen al bij je in huis!
9.1
Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse.
Gewoon goed!
Artikelen voor een feestje besteld, Super snelle bezorging en een uitstekende service!
Top service!
Snelle en vriendelijke service. Bij het ophalen goed ontvangen en binnen 1 minuut had ik mijn bestelling.
Goed product, goede levering
Goed product, goede levering