De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm multicolor

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Prachtige elektrische streamer shooters voor een spectaculaire avond!

Elektrische streamer kanonnen zijn onmisbaar in uw assortiment feestartikelen! Het uitgaanspubliek wordt steeds kritischer. Meer en meer moet er gebeuren om het publiek te enthousiasmeren. Dat lukt met onze streamer shooters! Niet voor niks neemt bijna iedere grote DJ zijn eigen streamer kanonnen mee en zorgen ze zelf voor de show om hun act heen. Sterker nog; de show wordt meer en meer de act. Op het moment dat het hoogtepunt van licht, geluid en streamers samenvalt voelt het publiek de energie. Elektrische streamer kanonnen worden erg veel gebruikt als party gadget op grote evenementen als sportevenementen, popconcerten, dance events, etc. Echter hebben de elektrische streamer shooters ook een erg goed effect bij bruiloften, horecagelegenheden, bedrijfsopeningen, etc. De streamer kanonnen zorgen ervoor dat het hoogtepunt van een dag of avond ook echt als hoogtepunt wordt ervaren.

Uw streamer kanonnen online bestellen doet u bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland!

9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"