De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm multicolor

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Prachtige elektrische streamer shooters voor een spectaculaire avond!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Elektrische streamer kanonnen zijn onmisbaar in uw assortiment feestartikelen! Het uitgaanspubliek wordt steeds kritischer. Meer en meer moet er gebeuren om het publiek te enthousiasmeren. Dat lukt met onze streamer shooters! Niet voor niks neemt bijna iedere grote DJ zijn eigen streamer kanonnen mee en zorgen ze zelf voor de show om hun act heen. Sterker nog; de show wordt meer en meer de act. Op het moment dat het hoogtepunt van licht, geluid en streamers samenvalt voelt het publiek de energie. Elektrische streamer kanonnen worden erg veel gebruikt als party gadget op grote evenementen als sportevenementen, popconcerten, dance events, etc. Echter hebben de elektrische streamer shooters ook een erg goed effect bij bruiloften, horecagelegenheden, bedrijfsopeningen, etc. De streamer kanonnen zorgen ervoor dat het hoogtepunt van een dag of avond ook echt als hoogtepunt wordt ervaren.

Uw streamer kanonnen online bestellen doet u bij De Horeca Bazaar tegen de laagste prijs van Nederland!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2906

Goede prijs en kwaliteit Alles verliep makkelijk bij bestellen

Bekijk alle
Streamer kanonnen kopen, elektrisch 80cm
Streamer kanonnen kopen, elektrisch 80cm
Streamers alle kleuren
Streamers alle kleuren

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 10.71
1 10 9.1 2906
9 10