Gouden ballonnen

Gouden ballonnen bestellen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze gouden ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters


Standaard
Prijs
Gouden ballonnen zijn natuurlijk een feestelijke toevoeging op ieder event! Maar welke variant is nou geschikt voor welke gelegenheid?

Gouden ballonnen; feestballon vs decoratieve ballon

Wanneer je een keus maakt tussen welke van de gouden ballonnen je nodig hebt, is het belangrijk om na te gaan waar je ze voor gaat gebruiken. Heb je een kleinschalig oudejaarsfeest en wil je de woonkamer wat aankleden, dan is de gouden ballon 26cm helemaal prima en waarschijnlijk de beste keus! Wanneer je echter een winkelopening hebt en je wil een ballonpilaar of ballonnenboog creëren bij de entree, dan is het slim om te kijken naar de ronde gouden ballon van 28cm, deze variant wordt vaker ingezet als decoratie ballon. Vanwege zijn meer ronde vorm is er makkelijker een symmetrisch geheel van te maken. Daarnaast hebben we natuurlijk nog de gouden chrome ballonnen, hier kunnen we weinig over zeggen. Deze ballon heeft een spiegeleffect en moet je echt zelf ervaren. Echte aanrader!

Grote gouden ballonnen!

Voor grotere evenementen is grover geschut nodig! Dan ben je bij ons aan het juiste adres! De https://www.dehorecabazaar.nl/ballonnen-ballon-accessoires/gouden-ballonnen/gouden-ballonnen-metallic-57cm/ is nog enigszins terughoudend, maar wanneer je echt eyecatchers toe wil voegen aan je kerstfeest of Oud&Nieuw event, dan kom je toch echt uit bij de grote gouden ballon van 87cm! Deze ballon geeft meteen een nieuwe dimensie aan je feest. Wel alleen geschikt voor bijvoorbeeld tenten met een hoog aantal vrije meters of natuurlijk een outdoor event!

Gouden ballonnen bestelen tegen de laagste prijs!

Onze gouden ballonnen komen uit Spanje en zijn van de hoogste kwaliteit! Toch kunnen wij altijd de laagste prijzen garanderen vanwege onze enorme grootschalige afname bij de fabrikant. Deze grootschalige afname resulteert niet alleen in de laagste prijs, maar ook in het feit dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 16:00 uur online je gouden ballonnen bestellen, morgen (hangen ze) al bij je in huis!
9.1
Correct, vriendelijk en snel geholpen
Ik heb voor de eerste keer besteld en ben heel vriendelijk, snel en correct geholpen. Bij de levering zat zelfs een heel vriendelijk kaart...
Niet duur, snelle levering kwalitatief goede artikelen
Niet duur, snelle levering kwalitatief goede artikelen
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !