Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Glow in the dark verf & SFX make-up › Glow in the dark nagellak

9 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Glow in the dark nagellak, voor spectaculaire lichtgevende nagels in het donker!

Lichtgevende party nagellak is de nieuwste glow in the dark aanvulling op ons assortiment. Uw party of festival outfit is niet compleet zonder de nieuwste lichtgevende nagellak van De Horeca Bazaar! En onze sound activated led armbanden mogen er ook zijn! Met deze armbandjes maak je een feestavond helemaal compleet!

Lichtgevende nagellak voor de ultieme full moon party, glow in the dark feest en nog veel meer!

Lichtgevende nagellak is natuurlijk een absolute must have op een full moon party, neon run en andere glow in the dark themafeesten. Dat is ook de reden dat organisatoren van deze events de absolute grootgebruikers zijn van deze (en andere) glow in the dark producten. Daarnaast verkopen wij ook in bulk aan winkeliers en visagie professionals. Vanwege onze laagste prijsgarantie en ons grootste assortiment, zijn wij een interessante leverancier voor grootgebruikers! Vanwege onze staffelprijzen is de lichtgevende nagellak al vanaf 1 potje verkrijgbaar. Dit zorgt ervoor dat ook veel festivalgangers en ander uitgaanspubliek ons weten te vinden. Met onze lichtgevende nagellak valt u nog meer op in de menigte! En al helemaal met onze mega glow sticks!

Hoe werkt de glow in the dark nagellak?

Deze zeer bijzondere en vernieuwende glow in the dark nagellak heeft een 3-in-1 functie. Ten eerste geeft de lichtgevende nagellak al een zeer opvallend en felle kleur in regulier daglicht. Wanneer de nagellak in een blacklight of ander UV licht komt, dan geeft dit een waanzinnig glow effect. De derde functie maakt deze glow in the dark nagellak werkelijk uniek. De nagellak geeft (nadat het opgeladen is) ook zonder UV lamp, licht in het donker! Het opladen is heel simpel; doe de nagellak op je nagels, laadt het op met een fel licht of UV lamp en stap vervolgens als lichtpuntje het donker in, het effect is waanzinnig! Hoe langer u de nagellak oplaadt en hoe feller het licht waarmee u oplaadt, des te beter en langduriger het glow in the dark effect!

Glow in the dark nagellak bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar koopt al zijn producten (dus ook de glow in the dark producten en UV glow producten) altijd direct in bij de bron, bij de fabrikant. Dat doen wij ook nog eens dusdanig grootschalig, dat we enorme schaalvoordelen kunnen creëren bij onze inkoop. Deze inkoopvoordelen resulteren weer in het feit dat wij met al onze producten de laagste prijs van Nederland kunnen garanderen. Deze laagste prijsgarantie maakt ons een interessante leverancier voor grootgebruikers. Wij zijn dan ook vaste leverancier van de grootste horecaketens en festivals! De enorme populariteit van de full moon parties, glow in the dark feesten en neon runs zorgt ook voor enorme vraag naar onze glow producten en naar deze lichtgevende nagellak in het bijzonder! Om aan deze enorme vraag te kunnen voldoen, houden we altijd meer dan voldoende voorraad aan van onze lichtgevende nagellak. Wanneer u vandaag voor 16:00 uur besteld, is het de volgende werkdag al in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.