Red cups

Red cups zijn razend populair. Deze American party cups mogen dan ook zeker niet ontbreken in ons assortiment. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen een feestje in Amerikaanse stijl!

incl BTW
excl BTW
Filters
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Zwart
Goud
Standaard
Prijs
Rode plastic beker american redcups

Red cups - Rood

De mega populaire red cups rood kopen tegen de laagste prijs van NL & BE! Vandaag voor 16:00u je red cups online bestellen en je hebt ze morgen al in huis!

0,08
0,07
Per stuk
American red cups goud

Red cups - Goud

Een prachtig alternatief van de red cups; red cups goud! Leuk voor bij Oud & Nieuw en kerst!

Vanaf
0,09
Per stuk
American zwarte cups kopen

Red cups - Zwart

Stijlvolle zwarte red cups voor een feestje op niveau!

Vanaf
0,09
Per stuk
beerpong bekers

Red cups - Oranje

Goedkope oranje red cups voor een Hollands tintje!

Vanaf
0,09
Per stuk
American party cups blue

Red cups - Blauw

Bestel je blauwe red cups op werkdagen voor 16:00 uur en je hebt ze de volgende dag al in huis!

Vanaf
0,09
Per stuk
American red cups roze kopen

Red cups - Roze

Roze red cups; de nieuwste American red cup ervaring!

Vanaf
0,09
Per stuk
Mini Red cups kopen tegen de laagste pri

Red cups - Shotglaasjes

De goedkoopste red cups shotglaasjes van Nederland en België, perfect voor een red cup party.

Vanaf
0,06
Per stuk
Amercian red cups zijn niet meer weg te denken uit ons feestbeeld. De opkomst van deze karakteristieke rode party cup gaat hand in hand met de opkomst van de Amerikaanse High School films, waar deze bekers erg vaak gebruikt worden.

Waarom worden de red cups ook weel beerpong bekers genoemd?

De American red cups worden gebruikt wanneer er een feestje is, bijvoorbeeld bij examenfeesten zijn deze party cups ontzettend populair. Maar ze dienen ook nog een ander doel; Beerpong! Beerpong is een drankspel dat veel gespeeld wordt onder jongeren. De red cups worden opgesteld en de ander dient een pingpong balletje in jouw cup te gooien. Luk dat, dan moet jij drinken!

Red cups in verschillende kleuren

Toegegeven; het is wat apart dat een product dat red cup heet, in een andere kleur te maken. Maar gezien de enorme vraag naar onze blauwe red cups en gouden red cups vallen ze toch enorm in de smaak. Op deze manier kun je de cups aanpassen op het evenement of feest dat je hebt. Heb je een vrijgezellenfeest van je beste vriendin? Dan ga je uiteraard voor de red cups in het roze. Tijdens de feestdagen in December daarentegen, zijn de red cups in het goud weer niet aan te slepen!

Red cups tegen de allerlaagste prijs!

Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan. Maar wij maken onze belofte waar! Vind je de red cups ergens anders voor een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met je goed. Vanwege onze grootschalige inkoop ontvangen we schaalvoordelen op onze inkoop. Deze voordelen geven we vervolgens weer aan jou, in de vorm van de laagste prijs!
9.1
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !
Snelle levering, goede comms, goed product
Ik heb glowing sticks besteld met diadeem en maken van een bril voor mijn dochters verjaardagsfeestje. Het was een groot succes!
Snel en goede levering
Gewoon goed