Opblaas instrumenten

Ook voor de wat kleinere evenementen hebben we perfecte opblaasartikelen! Onze opblaasinstrumenten zijn ongekend populair op huisfeesten of borrels. Niet duur en gegarandeerd een leuke sfeer!

incl BTW
excl BTW
Filters

Standaard
Prijs

Opblaas instrumenten

Waarschijnlijk heb je zelf ook wel eens een opblaas instrument in je hand gehad. Zo niet, dan heb je ze vast en zeker ergens voorbij zien komen. Wij merken dat de opblaas instrumenten vooral in trek zijn bij de wat kleinere evenementen of de kleinere stages op een festival. Dit komt omdat de opblaas instrumenten natuurlijk maar klein van stuk zijn. Maar dit betekend niet dat ze voor minder sfeer zorgen! De instrumenten zijn grappig en mensen worden enthousiast van de opblaas instrumenten.

Een ruim aanbod opblaas artikelen vind je bij De Horeca Bazaar!

Naast de leuke opblaas instrumenten bieden we bij De Horeca Bazaar nog veel meer leuke opblaas artikelen aan. Ook voor de grotere evenementen waar een opblaas artikel wat meer moet opvallen in het publiek! Dan kun je bijvoorbeeld denken aan een “opblaasbare noodle”, deze steken hoog boven het publiek uit en zorgen voor een super tof plaatje! Producten zoals een “opblaas krokodil” doen het ook altijd erg goed! Deze zie je bijna elk festival wel een keer voorbij komen. Of het nou op een afterparty op de camping is, of tijdens een toffe show op mainstage. Je vindt ze overal!

Opblaas artikelen zijn leuk, maar er is meer!

Naast dat De Horeca Bazaar een ruim assortiment aan opblaas artikelen aanbied is er nog veel meer leuks op onze site te vinden! Voor iedere gelegenheid en voor ieder feest is er wel een geschikt product! Een “confettishooter” doet het bijvoorbeeld altijd goed! Maar ook een heel populair product is de “LED foamstick” deze is ideaal voor het creëren van sfeer op indoor feestjes of festivals die door gaan tot in de late uurtjes!