De Horeca Bazaar

Reviews van onze klanten

Hieronder lees je de meest recente reviews van De Horeca Bazaar uit het klantbeoordelingssysteem KiYoh. Al honderden klanten hebben een beoordeling gegeven. Wij doen altijd ons best om de verbeterpunten aan te pakken en nemen jouw feedback zeer serieus. Wat het probleem ook is, wij zoeken samen met jou naar een goede oplossing!

Dit zeggen onze klanten over ons

We doen altijd onze uiterste best om problemen op te lossen

2917 Beoordelingen
9.1
Onze KiYoh score: 9.1
Beoordelingen: 2917
Beveelt ons aan: 96%
Beoordelingen laatste 12 maanden: 161
Score laatste 12 maanden: 9.1
8
Betrouwbaar
Bestellingen altijd op tijd!
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Jelle, Wat fijn om te horen dat alles optijd binnen is gekomen! Nogmaals dank voor het achterlaten van je review en wellicht tot een volgende keer. Groetjes, Laura

Jelle | Deurne, 10 jun 2024
9
Snelle levering, goede kwaliteit
Snelle levering goede kwaliteit van producten
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Hans, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is gegaan! Nogmaals dank voor het achterlaten van je review en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Laura

Hans | Valkenburg aan de geul, 02 jun 2024
10
Super snelle en goede service
Normaal schrijf ik geen reviews, maar deze horeca bazaar ontzorgt. Heel veel keuze. Maakt het echt waar . De ene dag besteld, volgende dag geleverd..
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Marita, Wauw....wat een super compliment is dit :) Fijn om te horen dat je positief bent over onze producten en service! Nogmaals dank voor het achterlaten van je review en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Krijn

Marita | ursem, 26 mei 2024
9
Zeer netjes geholpen
Doordat het product niet op voorraad was ben ik via de mail op de hoogte gebracht wanneer het wel weer voorradig was. Horeca bazaar super goed
Reactie van De Horeca Bazaar

Goedemorgen Ge, Super bedankt voor je 9! Wat fijn om te horen dat je positief bent over onze service :) Ik wil je bedanken voor het vertrouwen in De Horeca Bazaar en voor nu nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Krijn

Ge | Hattem, 24 mei 2024
10
Gedaan wat was gevraagd
Netjes op tijd geleverd en voldoet aan de wensen
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi René, Laat het feest maar beginnen in de kantine met de nieuwe pitchers ;) Bedankt voor het vertrouwen in De Horeca Bazaar en voor het plaatsten van je positieve review! Nog veel plezier met je bestelling en proost alvast! Groetjes Krijn

René | Voorburg, 22 mei 2024
9
Goed
Helaas ging er iets fout , maar dat werd snel door een zeer vriendelijke dame opgelost
Reactie van De Horeca Bazaar

Goedemorgen Martien, Goed dat je contact hebt opgenomen met een collega van mij :) Wij kijken graag samen naar de mogelijke oplossingen! Verder wens ik je een fijne dag toe en wellicht tot in de toekomst. Groetjes Krijn

Martien | SASSENHEIM, 21 mei 2024
10
Prima! Snelle levering
Mijn ervaring is uitstekend, de vingerlampjes deden het allemaal en de levering was binnen 3 dagen
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Lolke, Hopelijk kwamen de vingerlampjes goed van pas! Leuk om te horen dat je positief bent over onze service :) Ik wens je nog een fijne dag toe! Met vriendelijke groet, Krijn

Lolke | Zeewolde, 21 mei 2024
10
Perfect product snel geleverd
Perfect product snel geleverd. En dat voor een scherpe prijs.
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Tom, Wat leuk om te horen dat je positief bent over De Horeca Bazaar! Ik wens je nog veel plezier toe met je bestelling en wellicht tot een volgende keer ;) Groetjes Krijn

Tom | Heemstede, 21 mei 2024
10
Was top!
De grote strandballen zijn echt erg groot, waar het publiek van onze shows heel goed op gaat. Levering was vlot.
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Maurits, Tof om te horen dat de strandballen in de smaak vallen bij het publiek. Ik had niet anders verwacht ;) Bedankt voor je review en veel succes bij de komende shows! Groetjes Krijn

Maurits Gresnigt | Haarlem, 06 mei 2024
10
Zeer vlotte en snelle verzending
Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaar in een bepaalde kleur), dan nemen ze telefonisch contact met je op.
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Steven, Bedankt voor je positieve review! Leuk om te lezen dat je al meerdere aankopen hebt gedaan bij De Horeca Bazaar, dank daarvoor :) Ik wens je nog veel plezier met je bestelling en nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Krijn

Steven De Vadder | Keerbergen, 14 apr 2024
10
Ff gebeld, goed geholpen, besteld, dag erop geleverd,
Top service
Reactie van De Horeca Bazaar

Ha Jan, Super bedankt voor je 10! Goed dat je contact met een collega hebt gezocht, wij helpen je graag ;) Nog een zonnige dag toegewenst en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Krijn

Jan | Amstelveen, 14 apr 2024
9
Goede prijs en kwaliteit
Alles verliep makkelijk bij bestellen
Reactie van De Horeca Bazaar

Goedemorgen Nadine, Super fijn om te horen dat alles soepel is verlopen! Bedankt voor het vertrouwen in De Horeca Bazaar en nog veel plezier met je bestelling :) Groetjes Krijn

nadine | Maastricht, 09 apr 2024
8
Snel en makkelijk te bestellen
Makkelijk toegankelijke website, simpel om te bestellen.
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi john, Bedankt voor het achterlaten van je review! Fijn om te horen dat je gemakkelijk overweg kan met onze webshop :) Ik wens je nog een zonnige dag toe en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Krijn

John | Utrecht, 09 apr 2024
8
Snelle service
Goed product
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Grace, Bedankt voor je 8! Hier zijn we heel blij mee. Fijn om te horen dat onze bierglazen evenementen goed bevallen. Groetjes Mariëlle

Grace | Amsterdam, 09 apr 2024
9
Prima service!
Hard plastic bier en wijnglazen besteld die snel geleverd werden. Er bleek een glas te ontbreken en deze werd na een belletje naar de klantenservice nog dezelfde dag verstuurd en had ik 2 dagen later alsnog thuis. Prima service!
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Gijs, Goed om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Soms gaat er wel eens iets mis, maar dan zijn wij er natuurlijk ook om het voor je op te lossen! Groetjes Mariëlle

Gijs | Lienden, 09 apr 2024
10
fijn dat proefsamples mogelijk zijn en meegedacht wordt aan vervangende opties
Fijn dat het mogelijk is om een proefsample te ontvangen en dat meegedacht wordt aan vervangende opties indien nodig
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Riette, Wij denken graag met je mee :) Ik hoop dat je een goed beeld hebt van onze producten door middel van de samples! Nog een fijne dag toegewenst en wellicht tot een volgende keer ;) Groetjes Krijn

Riette de Bruijn | Zevenbergen, 06 apr 2024
10
deskundig advies en super snelle levering
zeer prettige ervaring met de klantenservice gehad. Mijn vraag werd snel en naar volle tevredenheid beantwoordt.
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Berry, Fijn om te horen dat je het contact met mijn collega's als positief hebt ervaren. Wij denken immers graag met je mee :) Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Met vriendelijke groet, Krijn

Berry | TILBURG, 04 apr 2024
10
GOED
Super Correct Snel Geleverd
Reactie van De Horeca Bazaar

Goedemorgen Gregor, Hartelijk dank voor het plaatsen van je review en voor je 10 uiteraard ;) Goed om te horen dat je ook tevreden bent met onze service! Nog veel plezier met je glowsticks en nog een fijne dag. Groetjes Krijn

Gregor Saes | Vosselaar, 04 apr 2024
10
Top
Snel geleverd. Top product, nice prize
Reactie van De Horeca Bazaar

Goedemorgen Johan, Zijn de cupkeepers al goed van pas gekomen ;)? Super bedankt voor je 10! Die zijn altijd welkom :) Ik wens je nog veel plezier met je bestelling en nog een fijne dag. Met vriendelijk groet, Krijn

Johan | Hoogeveen, 02 apr 2024
8
Prima kwaliteit en op tijd geleverd
Prima kwaliteit en op tijd geleverd
Reactie van De Horeca Bazaar

Ha John, Top! Hartelijk dank voor het achterlaten van je eerlijke mening :) Ik wens je nog veel plezier met je bestelling en wellicht tot een volgende keer. Groetjes Krijn

John Heusden | Andel, 02 apr 2024
9
Vlot, makkelijk, duidelijk
Verliep heel vlot, geen storingen, prima service
Reactie van De Horeca Bazaar

Goedemorgen Pauline, Super bedankt voor je positieve review! Dit waarderen wij enorm :) Ik wil je nog veel plezier wensen met je bierpullen en nog een fijne dag. Proost alvast ;) Groetjes Krijn

Pauline | Affligem, 02 apr 2024
10
Top bedrijf!
Door de jaren heen meerdere malen dingen besteld, ging zeer gemakkelijk. Meestal al de volgende dag in huis. Weleens meegemaakt dat er iets mis was met de bestelling maar dat werd echt heel goed en zonder moeite opgelost. Het contact verliep echt fijn. Ik kan van harte aanraden om hier je bestellingen te doen
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Vivek, Wow....wat een compliment! Ten eerste super bedankt voor het plaatsen van je review en voor het vertrouwen in De Horeca Bazaar :) Fijn om te horen dat na al die jaren nog steeds onze producten aan je verwachting voldoen. Ik wens je nog een fijne dag toe en tot de volgende keer! Groetjes Krijn

Vivek | Den Haag, 20 mrt 2024
8
Prima product, op tijd geleverd
Het product voldoet aan de verwachtingen, is op tijd geleverd en prima Website.
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Eric, Super! Goed om te horen dat het product voldoet aan je verwachtingen en dat je tevreden bent met onze service :) Voor nu nog een fijne dag toegewenst en wellicht tot in de toekomst! Groetjes Krijn

Eric | Amsterdam, 19 mrt 2024
10
Super content van de prodocten
Zeer tevreden
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Juri, Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Ik wens je nog veel plezier met je bestelling en nog een fijne dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Krijn

Juri | Menen, 19 mrt 2024
8
Snelle en goede service
Snelle en goede service en mooie stevige wijnkoeler.
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Mary, Hartelijk dank voor het plaasten van je eerlijke review! Dit waarderen wij enorm :) Hopelijk komt de wijnkoeler snel van pas met de mooiere dagen op komst ;) Nog een fijne dag! Prooost ;) Groetjes Krijn

Mary | Arnhem, 19 mrt 2024

Wij gebruiken cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie over cookies lees je in onze privacy verklaring: Privacy verklaring