De Horeca Bazaar

Reviews van onze klanten

Hieronder lees je de meest recente reviews van De Horeca Bazaar uit het klantbeoordelingssysteem KiYoh. Al honderden klanten hebben een beoordeling gegeven. Wij doen altijd ons best om de verbeterpunten aan te pakken en nemen jouw feedback zeer serieus. Wat het probleem ook is, wij zoeken samen met jou naar een goede oplossing!

Dit zeggen onze klanten over ons

We doen altijd onze uiterste best om problemen op te lossen

2889 Beoordelingen
9.1
Onze KiYoh score: 9.1
Beoordelingen: 2889
Beveelt ons aan: 96%
Beoordelingen laatste 12 maanden: 225
Score laatste 12 maanden: 9.1
10
Geweldig
Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd
Marian | Breda, 28 feb 2024
9
Zeer tevreden
Diverse kunststof glazen besteld en de kwaliteit is boven verwachting. Ik ben zeer tevreden.
Mureille | Capelle aan den IJssel, 28 feb 2024
8
Prima
Snelle levering ,
Hildegard | Meers (limburg), 27 feb 2024
10
Top
Leuke producten en mooie prijs. dus aanrader.
Marcello | Zoetermeer, 27 feb 2024
6
Helaas niet alle glow props deden het.
Oranje Foam sticks waren zwak en snel uit, Elastiekjes van de vinger lampjes niet ideaal, gingen snel los. De glow sticks waren ook zwak en snel uitgebrand.
Hiskya | Amersfoort, 27 feb 2024
9
Snelle levering en fijne producten
Snelle levering en fijne producten
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Ido, Wat goed om te horen dat je blij bent met je bestelling en onze service! Hopelijk komen je cups goed van pas ;) Nog een fijne dag toegewenst! Groetjes Krijn

Ido | Tegelen, 27 feb 2024
10
Goed product, fijn meedenken
De kleur die ik wilde was niet leverbaar op dat moment: er kwam meteen mail met een oplossing. Zo fijn als een leverancier meedenk!
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Willie, Wij denken graag met je mee! Fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Voor nu nog veel plezier toegewenst met je bestelling en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Fijne dag! Groetjes Krijn

Willie | Amsterdam, 27 feb 2024
10
Mooi kwaliteit
Plastieke glazen gekocht. Zeer mooie, degelijke kwaliteit. Heel vlug geleverd. Niet te duur.
Reactie van De Horeca Bazaar

Goedemiddag Annelies, Wat fijn om te horen dat je positief bent over je bestelling bij De Horeca Bazaar! Complimentjes zijn altijd wel ;) Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Met vriendelijke groet, Krijn

Annelies | Hoepertingen, 27 feb 2024
6
mooie kwaliteit beker to go
+ punt snelle levering . + punt mooi product en goede kwaliteit. - punt : aankomst pakket bleek doos open staan/gescheurd. mag wel beter verpakt worden. heb dichte deksel erbij besteld maar had liever toch met een kleine opening genomen. is toch makkelijker om mee te nemen (bv auto)
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Cathy, Super bedankt voor het plaatsen van je eerlijke review! Dit waarderen wij enorm. Ik ben blij om te horen dat je tevreden bent met je producten ;) Feedback is altijd welkom, zo kunnen wij ons blijven ontwikkelen. Ik heb je feedback intern besproken en hier zullen wij extra aandacht aan gaan besteden, dus dank daarvoor :) Voor nu nog een fijne dag geweenst! Groetjes Krijn

cathy oorschot | UTRECHT, 27 feb 2024
8
Super
Enorm mooie dingen ontvangen goede service en vriendelijk personeel.
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Chris, Wat fijn om te horen dat onze producten goed zijn bevallen :) Ik wens je nog veel plezier met je cocktailglazen en een fijne dag! Groetjes Krijn

Chris | Schijndel, 19 feb 2024
10
Top!
Top kwaliteit en service!
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Benjamin, Hartelijk dank voor het achterlaten van je positieve ervaring met De Horeca Bazaar! Het is altijd fijn om te lezen wanneer onze producten goed bevallen :) Voor nu nog een fijne dag toegewenst en wellicht treffen we elkaar in de toekomst. Groetjes Krijn

Benjamin | Ninove, 16 feb 2024
9
Het bedrijf is goed en meedenkend
Het eerste stuk is een beoordeling die ik schreef met als eindcijfer een 5, er onder staat het vervolg. Het bedrijf heeft zich netjes aan de afspraken gehouden, en gezorgd voor een soepele aflevering van mijn party poppers. Het product daar in tegen ben ik echt niet blij mee, ik had namelijk 30 party poppers aangeschaft voor verschillende carnavals activiteiten en hier van zijn er 6 niet afgegaan. Dit is een resultaat van 20% en dat tegen een prijs van ongeveer 4 euro per stuk is dat veel geld, dit zorgde tevens ook voor een aantal bedroefde kinderen die natuurlijk net zo als ik hoge verwachtingen hadden. De party poppers die het wel naar behoren deden waren goed. Nadat ik de bovenstaande recensie had achter gelaten, kreeg ik zeer snel reactie van het bedrijf met het bericht dat ze het heel vervelend vonden dat het product niet naar behoren had gewerkt. Ze gaven aan dat ze gelukkig niet bekend waren met het probleem en of we samen tot een oplossing konden komen, na wat overleg is dit ook gelukt. Er werd ook aangegeven dat ze intern gingen kijken naar eventuele voorkoming van het teleurstellen van andere. Ik ben zeer blij met een bedrijf dat nog zo menselijk is en met je mee denkt dat kom je namelijk tegenwoordig maar zelden meer tegen, ook hebben ze een mooi ruim assortiment en ik ben ook zeker van plan volgende carnaval weer te bestellen en misschien wel meer dan dit jaar.
Reactie van De Horeca Bazaar

Goedemorgen Niek, Super bedankt voor het mooie compliment! Fijn om te lezen dat je samen met een collega van mij tot een oplossing bent gekomen ;) Ik wens je nog een fijne dag toe en tot de volgende keer! Groetjes Krijn

Niek | Waalwijk, 14 feb 2024
10
Snelle levering
Goed verpakt en snel geleverd.
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Jtc, Super bedankt voor je 10! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over onze service :) Ik wil je nog veel plezier wensen met je bestelling en nog een fijne dag! Groetjes Krijn

Jtc | Hapert, 09 feb 2024
10
Snelle levering, goed materiaal
We hebben de 'MagicFX handmatige streamer shooter 80cm multicolor' gekocht. Precies wat we ervan verwacht hadden, wat schieten ze lekker ver! Echt een toevoeging aan het evenement!
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Wendy, Wow! Super leuk om te lezen dat onze producten een toevoeging zijn geweest aan je evenement :) Hopelijk was het een geslaagd feest! Ik wil je bedanken voor het achterlaten van een review en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Groetjes Krijn

Wendy | Nieuwegein, 08 feb 2024
10
Goed
Snelle levering, goed product!
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Ellen, Super bedankt voor je 10! Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling :) Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst :) Groetjes Krijn

Ellen Hakvoort | Doetinchem, 07 feb 2024
10
Prima
Snel geleverd en product was bovenverwachting
Reactie van De Horeca Bazaar

Goedemiddag Mjel, Wat fijn om te horen dat het product boven verwachting is ;) Ik wil je bedanken voor het achterlaten van je positieve ervaring met De Horeca Bazaar. Voor nu nog een fijne dag toegewenst en wellicht treffen we elkaar in de toekomst! Met vriendelijke groet, Krijn

fam. kant | Waalwijk, 07 feb 2024
10
Top
Snelle nette levering
Reactie van De Horeca Bazaar

Hallo Jose, Zijn de tropische palmbomen goed van pas gekomen ;)? Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring met De Horeca Bazaar. Nog een fijne dag! Groetjes Krijn

Jose Hooijmans | Warmond, 07 feb 2024
8
Goed handigheidje
Werkt makkelijk en goed
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Diana, Super bedankt voor het vertrouwen in De Horeca Bazaar! Wij waarderen het enorm wanneer klanten de tijd nemen om terugkoppeling te geven aan ons over hun bestelling ;) Ik wil je nog een fijne dag toewensen en wellicht treffen we elkaar nog in de toekomst! Groetjes Krijn

Diana | Schiedam, 07 feb 2024
8
Goed
Goed
Reactie van De Horeca Bazaar

Goedemorgen Els, Hopelijk zijn de LED foam sticks goed van pas gekomen ;) Super bedankt voor het plaatsen van je review ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht tot in de toekomst! Groetjes Krijn

Els Vogels - van de Braak | Heeswijk-Dinther, 07 feb 2024
10
gewoon altijd goed en netjes op tijd geleverd.
gewoon altijd goed en netjes op tijd geleverd.
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Thomas, Wat goed om te horen dat je wéér tevreden bent met je bestelling! Wij waarderen het enorm als klanten terug komen naar ons :) Ik wil je weer hartelijk danken voor het plaatsen van een review en voor het vertrouwen in De Horeca Bazaar! Groetjes Krijn

Thomas | Zwolle, 07 feb 2024
10
Helemaal goed
Snelle levering en de bestelde producten zijn precies zoals verwacht. Helemaal prima dus!
Reactie van De Horeca Bazaar

Hi Wendy, Super bedankt voor je 10! Ik ben blij om te lezen dat je tevreden bent met je bestelling :) Ik wens je nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst :) Groetjes Krijn

Wendy | Oirschot, 07 feb 2024
10
Snel geholpen, super service, snel geleverd!
Hele fijne ervaring met De Horeca Bazaar
Jack | Gemert, 07 feb 2024
7
Snel en betrouwbaar
Bestelling kwam snel binnen!
Jelle | Deurne, 05 feb 2024
8
Goede service, miscommunicatie bij levering
Goede ervaring gehad. De service was snel en de producent voldeden aan de verwachtingen. Gebeld dat iets niet op voorraad was en of ik daarvoor een vervangend (iets duurder) product voor wilde. Top. Bij levering een kleine miscommunicatie die wel goed werd opgelost. Deze was afgegeven op een andere plek zonder dat ik dat wist. Na contact werd dit duidelijk en kreeg ik alsnog alles binnen!
Martijn Van der Steen | Boxtel, 31 jan 2024
10
Topkwaliteit en snelle levering
Hele goed ervaring met Horecabazaar!!!
Reactie van De Horeca Bazaar

Hey Ronnie, Super fijn om te horen dat je positief bent over De Horeca Bazaar! Ik wens je voor nu nog een fijne dag toe en wellicht treffen we elkaar in de toekomst ;) Groetjes Krijn

Ronnie | Oud Gastel, 19 jan 2024

Wij gebruiken cookies