De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm lichtgroen

MagicFX streamer kanonnen; zeer populaire feest gadgets! De elektrische streamer shooters zijn niet meer weg te denken uit het festival landschap.

Het uitgaansleven verandert in een zeer snel tempo. Waar voorheen de horeca en discotheken overvol waren, hebben ze het nu zeer lstig vanwege uiteenlopende redenen. Een van de redenen is de snelle opkomst en groei van festivals waar beleving meer dan ooit centraal is komen te staan. Naast danseressen, vuurwerk, foam sticks, bekende Djs, etc heb je de effecten en producten van MagicFX. Denk aan de CO2-kanonnen, vlameffecten op het podium, confetti shows of de streamer effecten op een festival. Deze effecten zorgen ervoor dat uw evenement blijft hangen bij uw publiek, dat ze er over napraten. De producten en effecten van MagicFX zijn wereldwijd bekend, dat maakt ons een trots zakenpartner van MagicFX.

Goedkope elektrische streamer shooters

Iedereen kent de confetti effecten in de horeca en op evenementen. Tot voor kort waren de streamers echter wat minder bekend. Streamer shooters werden vooral veel gebruikt voor sfeeracties tijdens sportevenementen, tijdens grote popconcerten of immense festivals. Tegenwoordig worden de streamer kanonnen echter steeds breder ingezet; we zien ze veel in de horeca, tijdens bruiloften, tijdens privé- of bedrijfsfeestjes, etc. Door de immense druk waarmee de streamers uit de shooters worden geschoten geeft een grandioos effect onder uw publiek. Deze 50cm elektrische streamer cannons worden gebruikt in combinatie met een MagicFX power shot. De reikwijdte van deze 50cm elektrische streamer cannons zijn geschikt voor horeca en middelgrote evenementen. De lichtgroene streamers geven een frisse en vrolijke tint aan uw evenement!

MagicFX streamer shooters kopen kan al vanaf 1 stuk. Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een grote hoeveelheid groene MagicFX streamer kanonnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
8.17