De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm lichtgroen

MagicFX streamer kanonnen; zeer populaire feest gadgets! De elektrische streamer shooters zijn niet meer weg te denken uit het festival landschap.

  • Voor meer informatie over onze confetti kanonnen, zoals bijvoorbeeld de reikwijdte en het grote verschil tussen onze MagicFX confetti kanonnen en die van budget stores? Bekijk dan onze confetti kanon blog

Het uitgaansleven verandert in een zeer snel tempo. Waar voorheen de horeca en discotheken overvol waren, hebben ze het nu zeer lstig vanwege uiteenlopende redenen. Een van de redenen is de snelle opkomst en groei van festivals waar beleving meer dan ooit centraal is komen te staan. Naast danseressen, vuurwerk, foam sticks, bekende Djs, etc heb je de effecten en producten van MagicFX. Denk aan de CO2-kanonnen, vlameffecten op het podium, confetti shows of de streamer effecten op een festival. Deze effecten zorgen ervoor dat uw evenement blijft hangen bij uw publiek, dat ze er over napraten. De producten en effecten van MagicFX zijn wereldwijd bekend, dat maakt ons een trots zakenpartner van MagicFX.

Goedkope elektrische streamer shooters

Iedereen kent de confetti effecten in de horeca en op evenementen. Tot voor kort waren de streamers echter wat minder bekend. Streamer shooters werden vooral veel gebruikt voor sfeeracties tijdens sportevenementen, tijdens grote popconcerten of immense festivals. Tegenwoordig worden de streamer kanonnen echter steeds breder ingezet; we zien ze veel in de horeca, tijdens bruiloften, tijdens privé- of bedrijfsfeestjes, etc. Door de immense druk waarmee de streamers uit de shooters worden geschoten geeft een grandioos effect onder uw publiek. Deze 50cm elektrische streamer cannons worden gebruikt in combinatie met een MagicFX power shot. De reikwijdte van deze 50cm elektrische streamer cannons zijn geschikt voor horeca en middelgrote evenementen. De lichtgroene streamers geven een frisse en vrolijke tint aan uw evenement!

MagicFX streamer shooters kopen kan al vanaf 1 stuk. Bent u geïnteresseerd in het aankopen van een grote hoeveelheid groene MagicFX streamer kanonnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Streamer kanonnen kopen, elektrisch 50cm
Streamer kanonnen kopen, elektrisch 50cm
elektrische streamer kanonnen MagicFX
elektrische streamer kanonnen MagicFX

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 8.17
1 10 9.1 2889
10 10