De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter make-up nagellak

Glitter make up is de nieuwste rage op feestgebied. Voor veel organisatoren en festivalgangers is deze glitter nagellak een absolute toegevoegde waarde voor iedere outfit!

Filters
Rood
Roze
Blauw
Groen
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
glitter nagellak

Glitter nagellak - goud

Prachtige glitter nagellak als festival gadget of als aanvulling van uw festival outfit!

Vanaf
2,15
Per stuk
festival feestartikelen

Glitter nagellak - zilver

Prachtige zilveren glitter nagellak om uw outfit voor de feestdagen compleet te maken!

Vanaf
2,15
Per stuk
glitter feestartikelen

Glitter nagellak - blauw

Deze prachtige blauwe glitter nagellak maakt uw outfit voor ieder feest compleet!

Vanaf
2,15
Per stuk
Ons uitgaansleven veranderd in een zeer rap tempo. Waar muziek en wat lichtjes voorheen voldoende waren om gasten te vermaken, daar is de feestganger tegenwoordig een stuk kritischer. Festivals schieten als paddenstoelen uit de grond en zijn een samensmelting van muziek, entertainment, prikkels en vermaak. Goed is tegenwoordig allang niet meer goed genoeg! Van led foam sticks tot confetti kanonnen en van glow sticks tot ballonnen; deze totaalvorm van entertainment is waar het tegenwoordig allemaal om draait. Deze glitter nagellak en andere glitter make-up is de nieuwste rage onder de festivalgangers!

Glitter nagellak en andere glitter make-up; het party item van nu!

Zoals gezegd zijn organisaties volop in de weer om hun event nog spectaculairder te maken, om de gasten nog meer te prikkelen! Daarvoor worden allerlei troeven uit de kast gehaald. Iedereen kent de led foam sticks, confetti kanonnen, glow sticks, ballonnen en andere feestartikelen. Maar tegenwoordig worden ook UV make-up en deze prachtige glitter make-up gebruikt om gasten nog meer te entertainen. Vaak zien we festivals dames rondlopen met glitter make-up om de gasten nog verder te versieren en hun festival outfits nog verder te pimpen.

Voor wie is deze glitter nagellak en glitter make-up?

Zoals gezegd maken veel festivalorganisaties en horeca eigenaren gebruik van deze prachtige glitter make-up om hun gasten nog meer te prikkelen en een gedenkwaardige avond te creëren. Echter kan het ook andersom; gasten die zichzelf al opmaken met deze glitter nagellak en andere glitter make-up, om op deze manier hun feestoutfit helemaal compleet te maken en op deze manier zonder twijfel het stralende middelpunt van de avond zullen zijn. Dat is ook de reden dat wij onze glitter make-up zowel veel business-to-business verkopen, als ook direct aan particulieren.

Glitter nagellak tegen de laagste prijs van Nederland!

De Horeca Bazaar zorgt ten alle tijden dat de leukste feestartikelen en party gadgets beschikbaar zijn voor u. Wij willen niet alleen het leukste assortiment aan kunnen bieden, wij doen dit ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland. Wij importeren onze feestartikelen, en ook deze mooie glitter make-up, direct bij de fabrikant. Op deze manier snijden we de dure tussenhandelaar uit het proces en creëren we extra marge, die we vervolgens weer terug kunnen geven aan onze relaties; aan u dus! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van deze glitter make-up, is dat we de glitter nagellak altijd uit voorraad kunnen leveren en op deze manier onze 24-uurs service kunnen garanderen. Uw glitter make-up online kopen voor 15:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...