De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm wit&zilver

Metallic streamer shooter; chique feestartikelen voor de feestdagen! Laat de lucht sprankelen met deze chique streamer shooters.

Ieder festival, evenement of horecagelegenheid in Nederland en ver daarbuiten moet eraan geloven; investeren in beleving, belevingsproducten en special effects. Danseressen, laser- en vuurwerkshows, populaire DJs, glow sticks, foam sticks en allerlei andere led gadgets worden ingezet om het uitgaanspubliek te vermaken en te blijven prikkelen. Daarnaast zijn de producten van MagicFX onmisbaar: CO2-kanonnen, CO2 guns, confetti shooters, vlameffecten en elektrische streamer cannons zijn haast onmisbaar geworden in onze uitgaanbeleving. MagicFX is groot geworden door zijn confetti, confetti shooters en confetti gadgets, tegenwoordig bieden ze echter een totaalpakket aan op het gebied van horeca- en eventbeleving. De innovatieve en kwalitatieve producten van MagicFX worden hier aangeboden met de laagste prijsgarantie!

Metallic streamer kanonnen kopen tegen de scherpste prijs!

Streamer kanonnen zijn erg populair als horeca gadgets maar ook als festival gadgets. Waar we voorheen vooral de confetti en confetti shooters voorbij zagen komen, zijn het nu de streamer kanonnen die een ware opmars maken in de uitgaanswereld. De lange streamer geeven net een grootser effect dan de gewone confetti shooters. De enorme druk waarmee de streamers uit de shooter geschoten wordt, geeft een adembenemend effect onder uw gasten! Deze 80cm streamer shooter is, vanwege zijn grote bereik, het meest geschikt voor grote discotheken, evenementen en grote festivals. Ook worden ze vaak ingezet bij sfeeracties en popconcerten. De wit met metallic zilver streamers geven een waanzinnig feestelijk en chique effect. Dat is ook de reden dat we deze shooters vaak terugzien tijdens de kerstdag, oudjaarsavond en bijvoorbeeld bij grote bruiloften.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
11.83