De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm wit&zilver

Metallic streamer shooter; chique feestartikelen voor de feestdagen! Laat de lucht sprankelen met deze chique streamer shooters.

Streamer kanonnen kopen, elektrisch 80cm Zilver elektrisch streamer schieter
Ieder festival, evenement of horecagelegenheid in Nederland en ver daarbuiten moet eraan geloven; investeren in beleving, belevingsproducten en special effects. Danseressen, laser- en vuurwerkshows, populaire DJs, glow sticks, foam sticks en allerlei andere led gadgets worden ingezet om het uitgaanspubliek te vermaken en te blijven prikkelen. Daarnaast zijn de producten van MagicFX onmisbaar: CO2-kanonnen, CO2 guns, confetti shooters, vlameffecten en elektrische streamer cannons zijn haast onmisbaar geworden in onze uitgaanbeleving. MagicFX is groot geworden door zijn confetti, confetti shooters en confetti gadgets, tegenwoordig bieden ze echter een totaalpakket aan op het gebied van horeca- en eventbeleving. De innovatieve en kwalitatieve producten van MagicFX worden hier aangeboden met de laagste prijsgarantie!

Metallic streamer kanonnen kopen tegen de scherpste prijs!


Streamer kanonnen zijn erg populair als horeca gadgets maar ook als festival gadgets. Waar we voorheen vooral de confetti en confetti shooters voorbij zagen komen, zijn het nu de streamer kanonnen die een ware opmars maken in de uitgaanswereld. De lange streamer geeven net een grootser effect dan de gewone confetti shooters. De enorme druk waarmee de streamers uit de shooter geschoten wordt, geeft een adembenemend effect onder uw gasten! Deze 80cm streamer shooter is, vanwege zijn grote bereik, het meest geschikt voor grote discotheken, evenementen en grote festivals. Ook worden ze vaak ingezet bij sfeeracties en popconcerten. De wit met metallic zilver streamers geven een waanzinnig feestelijk en chique effect. Dat is ook de reden dat we deze shooters vaak terugzien tijdens de kerstdag, oudjaarsavond en bijvoorbeeld bij grote bruiloften.
1 10 1649
9.1
1649 Beoordelingen
"Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse."