De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glow sticks

De breaklights, ofwel de breeklichtjes, zijn al sinds jaar een dag een graag geziene gast op zeer diverse feestlocaties. Deze lichtgevende armbandjes koopt u met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Filters
Multicolor
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
Lichtgevende Glow sticks multicolor

Glow sticks - Multicolor

Immens populaire breaklights; aanvulling op ieder feest, decoratief of als lichtgevende armbandjes. Glow sticks kopen tegen de laagste prijs!

Vanaf
5,24
Per 100
Glow sticks rood

Glowsticks - Rood

Breeklichtjes kopen als ideale feestartikel tegen de laagste prijs van Nederland! Uw glow sticks vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
5,24
Per 100
Glow sticks blauw

Glowsticks - Blauw

Breaklights zijn de meest populaire feestartikelen van Nederland! Bij ons koopt u de glow sticks online tegen de laagste prijs van de Benelux!

Vanaf
5,24
Per 100
Glow sticks oranje

Glowsticks - Oranje

Glow in the dark armbandjes kopen als horeca gadgets en party accessoire! Uw glow sticks vandaag online kopen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
5,24
Per 100
Glow sticks groen

Glowsticks - Groen

Lichtgevende armbandjes kopen tegen de laagste prijs van Nederland! Uw glow sticks vandaag online bestellen, morgen al bij u in huis!

Vanaf
5,24
Per 100
Goedkope lichtgevende glow sticks roze

Glowsticks - Roze

Populaire breaklights ofwel lichtgevende armbandjes, nu ook in roze. de glow sticks zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje, evenement of bruiloft.

Vanaf
5,24
Per 100
Glow sticks brilmontuur

Glow sticks brilmontuur

Maak je eigen glow bril van glow sticks. Glow sticks niet inbegrepen.

Vanaf
1,90
Per 10
Glow sticks haarband

Glow sticks haarband

Steel de show met deze glow in the dark haarband! Glow sticks niet inbegrepen.

Vanaf
2,10
Per 10
Breaklights - 10cm - groen

Breaklights - 10cm - Groen

Deze breeklichtjes, breaklights of glowsticks vormen prachtige feestdecoratie!

Vanaf
0,59
Per 2
Breaklights - 10cm - roze

Breaklights - 10cm - Roze

Roze breeklichtjes, ofwel glow sticks, geven een fantastische feestsfeer!

Vanaf
0,49
Per stuk
Breaklights - 10cm - blauw

Breaklights - 10cm - Blauw

Breaklights, ook wel breeklichtjes of glowsticks genoemd: must have voor ieder event!

Vanaf
0,49
Per stuk
Breaklights - 10cm - geel

Breaklights - 10cm - Geel

Breaklights, breeklichtjes of glowsticks; andere benamingen voor hetzelfde prachtige effect!

Vanaf
0,59
Per stuk
Breaklights - 10cm - oranje

Breaklights - 10cm - Oranje

Ook wel glowsticks genoemd; een absolute must have voor ieder feest of evenement!

Vanaf
0,49
Per stuk
Breaklights - 15cm - roze

Breaklights - 15cm - Roze

Breaklights, breeklichtjes en glowsticks zijn verschillende namen voor hetzelfde pracht product!

Vanaf
1,43
Per 2
Breaklights - 15cm - wit

Breaklights - 15cm - Wit

Wees creatief met breeklichten! Super leuk als gadget, maar ook als decoratie.

Vanaf
1,43
Per 2
Oranje breaklights kopen

Breaklights - 15cm - Oranje

Hang deze toffe oranje glow sticks op en creëer de ultieme oranje sfeer op jouw feestje!

Vanaf
1,43
Per 2
De glow sticks zijn waarschijnlijk de feestatikelen met de meest verschillende benamingen. Zo kennen veel mensen ze als breaklights, breeklichtjes of glow armbandjes en dus ook glow sticks.

Voor wie zijn de glow sticks?

Onze glow sticks worden voor zeer uiteenlopende gelegenheden gekocht. De glow sticks (of breaklights) kunnen gebruikt worden ter versieren van een ruimte door ze simpelweg op de grond te verspreiden, ze kunnen gebruikt worden in de spoelbak of in een ijsemmer. En uiteraard kunnen de glowsticks ook gebruikt worden als glow in the dark armbandjes. Denk aan kinderfeestjes, horeca eigenaren en festival organisatoren voor de belangrijkste afnemers van onze glow sticks. Zo zijn de glow runs en glow in the dark events (full moon parties), enorm populair de laatste jaren. Deze partijen zijn dan ook de grootgebruikers van onze glow armbandjes.

Hoe werken deze breaklight/glowsticks precies?

De benaming glow sticks zegt iets over zijn functioneren, de naam breaklights (breeklichtjes) zegt iets over hoe de sticks werken. Eigenlijk zou een combinatie van beide benamingen de goede benaming zijn voor dit artikel. We leggen het even uit. De staafjes hebben in de verpakking een "doffe" kleur. Wanneer de de staafjes "knakt" (breekt dus) op verschillende plaatsen, dan ontstaat er een reactie in de stick waardoor de stick licht gaat geven, glow sticks dus. Om het lichtgevende effect goed te verdelen over de sticks, moet je hem goed schudden.
Wanneer je dat hebt gedaan geeft de glow stick over de volle lengte veel licht. Tot wel 48 uur lang! Echter zijn de eerste 6 uur wel het meest fel. Bij de glow sticks zitten er per tube van 100 stuks, ook 100 connectoren om van de sticks armbandjes te kunnen maken. Bij de breaklights zit een touwtje bij om ze als verlichting op te kunnen hangen.

Glowsticks in verschillende kleuren

Om voor ieder evenement de juiste glow sticks aan te kunnen bieden, hebben wij dit artikel in alle mogelijke varianten. De glow sticks in verschillende kleuren is natuurlijk de meest verkochte variant. Maar tijdens Koningsdag of rond een voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal zijn de oranje glow sticks weer enorm populair. Onze breaklights worden ook veel verkocht voor tijdens het vissen en om op te duiken in het water. De roze breaklights van 15cm vallen bijvoorbeeld enorm op in het zwembad, zwemplezier gegarandeerd!

Breaklights bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar is non-stop opzoek naar vernieuwende en kwalitatief hoogstaande party gadgets. Wij doen enkel zaken met de beste fabrikanten in Europa, Azie en Amerika. Overal zijn wij opzoek naar de beste van de beste! Dat geldt zonder meer ook voor onze glowsticks. Deze kopen wij in in Azie, direct bij de fabrikant en in zeer grote aantallen. Vanwege het feit dat wij de glowsticks zeer grootschalig en direct bij de bron inkopen, geeft dat ons dubbele inkoopvoordelen. Deze inkoopvoordelen zorgen er weer voor dat wij de laagste prijs voor de breeklichtjes kunnen garanderen aan onze relaties! De enorme populariteit van onze breaklights zorgen voor een hoge vraag. Om daar aan te kunnen voldoen zorgen we dat we altijd meer dan genoeg glow sticks op voorraad hebben om aan deze enorme vraag te kunnen voldoen. Wanneer u onze glow sticks vandaag voor 15:00 uur online besteld, heeft u het de volgende werkdag al in huis!
9.1
Snelle levering, klantvriendelijk en goede kwaliteit
De bestelling werd super snel geleverd, de prijs en kwaliteit van de spullen zijn ook super goed en bij vragen word je heel...
Snelle levering
Onbreekbare Bierpullen besteld. 100 stuks . Prima alleen onder elke pul zat een grote sticker die er met veel moeite afging.
Vrij laat besteld en toch nog op tijd geleverd!
Netjes ingepakt en keurig bezorgd! Thanks!!
Zeer goed
Wilde zeer graag een product uitproberen om te kijken naar de qualiteit. Het betrof een pitcher. Na een belletje waarbij ik zeer vriendelijk ben geholpen een pitcher ...