Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Feestartikelen en partygadgets › Glow sticks

20 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Immens populaire breaklights; lichtgevende armbandjes voor een succesvol event!

De glow sticks zijn waarschijnlijk de feestatikelen met de meest verschillende benamingen. Zo kennen veel mensen ze als breaklights, breeklichtjes, glow armbandjes, blauwe led ijsblokjes, etc, etc. De Horeca Bazaar doet altijd alleen zaken met de beste fabrieken, op deze manier leveren wij altijd de hoogste kwaliteit feestartikelen. Voor de glow sticks is dit niet anders!

Voor wie zijn de glow party sticks?

Onze glow sticks worden voor zeer uiteenlopende gelegenheden gekocht. De glow sticks (of breaklights) kunnen gebruikt worden ter versieren van een ruimte door ze simpelweg op de grond te verspreiden, ze kunnen gebruikt worden in de spoelbak of in een ijsemmer. En uiteraard kunnen de glowsticks ook gebruikt worden als glow in the dark armbandjes. Denk aan kinderfeestjes, horeca eigenaren en festival organisatoren voor de belangrijkste afnemers van onze glow sticks. Zo zijn de glow runs en glow in the dark events (full moon parties), enorm populair de laatste jaren. Deze partijen zijn dan ook de grootgebruikers van onze glow armbandjes.

Hoe werken deze breaklight/glowsticks precies?

Zoals gezegd hebben de glowsticks veel verschillende benamingen. Zo is de naam breaklights, ofwel breeklichtjes, een veel voorkomende benoeming van deze party gadgets. Breeklichtjes, de naam zegt het al, worden geactiveerd door de glow sticks op verschillende punten te "knakken", hierdoor activeert de glow in the dark formule van de glow sticks. Na het knakken van de glow sticks is het goed om de breeklichtjes op en neer te zwaaien om het vloeistof goed te verdelen over de gehele glow stick. Nu heb je een lichtgevend staafje wat mega erg opvalt in een donkere ruimte. Blijft er nog een vraag over; waarom worden deze glow sticks dan ook wel lichtgevende glow armbandjes genoemd? Elke tube bevat 100 glow sticks en aanvullend 100 connectoren. Deze connectoren zijn erg makkelijk te bevestigen aan het eind van iedere glow stick; op deze manier zijn de glow sticks om te toveren in lichtgevende glow armbandjes. De glowsticks hebben een lichtgevend effect tot wel 10 uur lang! Ook leuk voor uw event zijn onze sound activated led armbanden! Deze bandjes geven licht op de maat van de muziek, hiermee vul je het publiek met prachtige lichtjes wat zorgt voor een unieke sfeer.

Glowsticks in verschillende kleuren

Wij zijn ons assortiment glow sticks flink aan het uitbreiden. We zijn gestart met enkel multicolor glow stick tubes. De waanzinnige populariteit van deze multicolor tubes zijn we ook enkele kleuren per tube gaan voeren. Momenteel hebben we naast multicolor glowsticks ook blauwe, rode, oranje en groene breeklichtjes in een tube. Op deze manier kunt u de glow armbandjes nog beter matchen met uw thema, huisstijl of type evenement!

Breaklights bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar is non-stop opzoek naar vernieuwende en kwalitatief hoogstaande party gadgets. Wij doen enkel zaken met de beste fabrikanten in Europa, Azie en Amerika. Overal zijn wij opzoek naar de beste van de beste! Dat geldt zonder meer ook voor onze glowsticks. Deze kopen wij in in Azie, direct bij de fabrikant en in zeer grote aantallen. Vanwege het feit dat wij de glowsticks zeer grootschalig en direct bij de bron inkopen, geeft dat ons dubbele inkoopvoordelen. Deze inkoopvoordelen zorgen er weer voor dat wij de laagste prijs voor de breeklichtjes kunnen garanderen aan onze relaties! De enorme populariteit van onze breaklights zorgen voor een hoge vraag. Om daar aan te kunnen voldoen zorgen we dat we altijd meer dan genoeg glowsticks op voorraad hebben om aan deze enorme vraag te kunnen voldoen. Wanneer u onze glow sticks vandaag voor 15:00 uur online besteld, heeft u het de volgende werkdag al in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.