De Horeca Bazaar

Zilveren ballonnen

Zilveren ballonnen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze zilveren ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters


Standaard
Prijs
Zilveren ballonnen vormen altijd een feestelijke aanvulling op je decoratie. Maar welke variant is nou het meest geschikt voor mijn event?

Zilveren ballonnen;weke moet ik hebben?

Dat ligt helemaal aan het evenement dat je wil organiseren! Wanneer je thuis bijvoorbeeld een kerstfeest geeft voor wat vrienden en je wil de woonkamer een beetje pimpen, dan zijn de metallic zilveren ballonnen van 26cm absoluut een aanrader! Deze ballon heeft dat karakteristieke peervormige karakter wat je kent van een ballon. We verkopen echter ook enorm veel van de ronde zilveren ballonnen, deze worden voornamelijk gekocht door ballon decorateurs en worden veel ingezet voor ballonnenbogen en ballonpilaren. Omdat deze variant een meer ronde vorm heeft, geeft het een meer symmetrisch effect bij het maken van ballondecoraties.

Grote zilveren ballonnen!

Dit zijn de echte eyecatchers op evenementen of tijdens feestjes! Wanneer je beperkte ruimte/hoogte hebt, is de grote zilveren ballon van 57cm een goede optie om in te zetten. Wanneer je wel de hoogte hebt, bijvoorbeeld in een hele grote festivaltent, dan zou je kunnen kijken naar de grote zilveren ballon van 87cm. Deze variant wordt ook vaak ingezet om tijdens een evenement in het publiek te gooien!

Zilveren ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar!

Dat spreekt natuurlijk voor zich! Wij kopen onze zilveren ballonnen enorm grootschalig in waardoor we schaalvoordelen creëren die ons de mogelijkheid geven om de prijs extreem laag te houden. Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren! Vandaag voor 16:00 uur online je zilveren ballonnen bestellen, morgen (hangen ze) al bij je in huis!
9.1
Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering.
Top
Snelle levering voor de jaarwisseling. En de producten zijn van een goede kwaliteit. Ik beveel dit bedrijf aan .
Top geleverd
Besteld betaald en Top geleverd
precies zoals omschreven
Mooie producten. Beleving is het perfecte kernwoord. Wij zijn hier super blij met de spullen en beleven enkel vreugde en blijdschap van al die mooie fe...