Zilveren ballonnen

Zilveren ballonnen bestellen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze zilveren ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters


Standaard
Prijs
Zilveren ballonnen vormen altijd een feestelijke aanvulling op je decoratie. Maar welke variant is nou het meest geschikt voor mijn event?

Zilveren ballonnen;weke moet ik hebben?

Dat ligt helemaal aan het evenement dat je wil organiseren! Wanneer je thuis bijvoorbeeld een kerstfeest geeft voor wat vrienden en je wil de woonkamer een beetje pimpen, dan zijn de metallic zilveren ballonnen van 26cm absoluut een aanrader! Deze ballon heeft dat karakteristieke peervormige karakter wat je kent van een ballon. We verkopen echter ook enorm veel van de ronde zilveren ballonnen, deze worden voornamelijk gekocht door ballon decorateurs en worden veel ingezet voor ballonnenbogen en ballonpilaren. Omdat deze variant een meer ronde vorm heeft, geeft het een meer symmetrisch effect bij het maken van ballondecoraties.

Grote zilveren ballonnen!

Dit zijn de echte eyecatchers op evenementen of tijdens feestjes! Wanneer je beperkte ruimte/hoogte hebt, is de grote zilveren ballon van 57cm een goede optie om in te zetten. Wanneer je wel de hoogte hebt, bijvoorbeeld in een hele grote festivaltent, dan zou je kunnen kijken naar de grote zilveren ballon van 87cm. Deze variant wordt ook vaak ingezet om tijdens een evenement in het publiek te gooien!

Zilveren ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar!

Dat spreekt natuurlijk voor zich! Wij kopen onze zilveren ballonnen enorm grootschalig in waardoor we schaalvoordelen creëren die ons de mogelijkheid geven om de prijs extreem laag te houden. Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren! Vandaag voor 16:00 uur online je zilveren ballonnen bestellen, morgen (hangen ze) al bij je in huis!
9.1
Correct, vriendelijk en snel geholpen
Ik heb voor de eerste keer besteld en ben heel vriendelijk, snel en correct geholpen. Bij de levering zat zelfs een heel vriendelijk kaart...
Niet duur, snelle levering kwalitatief goede artikelen
Niet duur, snelle levering kwalitatief goede artikelen
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !