De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Groene ballonnen

Groene ballonnen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze groene ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters


Standaard
Prijs
Groene helium ballonnen kopen

Groene ballonnen - 28cm

Partyballoons bij De Horeca Bazaar! Geschikt voor het kleinste feestje tot internationale evenementen.

Vanaf
1,30
Per 25
Groene ballonnen 60cm

Groene ballonnen - 60cm

Grote ballonnen zijn de beste aankleding voor jouw feest! creëer de ultieme sfeer!

Vanaf
1,63
Per stuk
Groene ballonnen zijn altijd een leuke en kleurrijke toevoeging aan je feestdecoratie voor festival, kroeg, verjaardag, bruiloft of ander type event! Maar welke variant moet je kiezen?

Welke groene ballonnen heb ik nodig?

Gezien het groot assortimt hebben we voor ieder event de juiste variant op voorraad. Wanneer je echt voor het hoogst haalbare gaat, vinden wij de groene chrome ballonnen wel echt een topper. Deze ballon heeft een spiegeleffect, super mooi! Daarna komen de bekende metallic groene ballonnen van 26cm die een lichte glans bevatten. De normale groene ballonnen van 28cm zijn echter de meest verkochte variant!

Grote groene ballonnen!

Wanneer je opzoek bent naar een echte eyecatcher, dan kom je uit bij deze variant. Wanneer je het nog enigszins binnen de perken wil houden heb je de grote groene ballon van 60cm, daarna de grote groene ballon van 91cm en voor degene die echt uit wil pakken, hebben we de 130cm variant in de aanbieding. Deze laatste is echt in de grootte van een skippybal. Naast decoratief wordt deze vaak ook ingezet om in het publiek te gooien tijd events of concerten.

Groene ballonnen bij De Horeca Bazaar!

Wij bieden de groene ballonnen altijd aan met de hoogste kwaliteit, en tegen de laagste prijs! Wij kopen direct in bij de fabriek en doen dat dusdanig grootschalig dat we enorme inkoopvoordelen realiseren. Op deze manier behouden we altijd de garantie op de laagste prijs! Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je groene ballonnen online kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...