Kunstkerstbomen & toebehoren

Kunstkerstbomen kopen met de laagste prijsgarantie doe je bij De Horeca Bazaar! Van wiite kerstbomen tot gouden kerstbomen en van roze kerstbomen tot aan prachtige zwarte kerstbomen!

Witte kerstboom

Witte kerstboom

Prachtige witte kerstboom met de garantie op de laagste prijs van de Benelux. Van kleine mini kerstboom tot grote kerstboom! Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen je kerstboom al in huis!

Zwarte kerstboom

Zwarte kerstboom

Zwarte kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Roze kerstboom

Roze kerstboom

Je roze kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Groene kerstboom

Groene kerstboom

Kunstkerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van mini kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Zilveren kerstboom

Zilveren kerstboom

Je zilveren kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Gouden kerstboom

Gouden kerstboom

Je gouden kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Kunstkerstbomen hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht gemaakt in populariteit. Waar het voorheen een dagje uit was om de groene natuur boom uit te gaan zoeken, is het nu vooral de keus tussen de verschillende kleuren die je dient te maken. Wij bieden een zeer breed scala aan bomen om jouw zaak of woning precies op de manier in te richten zoals je zelf wil!

Kunstkerstbomen in verschillende kleuren


Zoals gezegd hebben de kunstkerstbomen de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. In beginsel was dat nog "gewoon" de groene variant weke uiteraard het meest overeenkomt met een natuurboom. In een tijd waar iedereen zich wil onderscheiden, zijn de gekleurde kunstkerstbomen ontstaan. De witte kerstboom, wat ook een van de meest populaire kleuren is, geeft ons natuurlijk het idee van een witte kerst. Vaak werd de groene boom met nep sneeuw bespoten, dat is nu dus niet meer nodig. De zwarte kerstboom en roze kerstboom volgend qua populariteit op de voet, afgesloten door de gouden kerstboom en, helaas, op de laatste plaats op het gebied van verkoop; de zilveren kerstboom.

Van kleine mini kerstboom tot grote kerstboom; het volledige assortiment!


Wij bieden de verschillende kunstkerstbomen in het volledige gamma! Van de kleine kerstboom van 45cm tot een zeer grote kerstboom van 210cm. De eerste is bijvoorbeeld makkelijk voor op het bureau of op je nachtkastje. De grote zou in een hoge woonkamer of kantoor geplaatst kunnen worden. Je kunt de verschillende maten natuurlijk ook combineren om elke ruimte de kerstsfeer te geven.Om deze kerstsfeer verder te verhogen, raden wij aan om ook onze ijsfonteinen mee te nemen in het kerstfeest!

Kunstkerstbomen kopen en je ecologische voetafdruk?


Natuurlijk is het belangrijk om deze vraag hardop te stellen; is het kopen van een kunstkerstboom slecht voor het milieu? Omdat wij ook wilde weten hoe deze vraag beantwoord dient te worden, hebben we daar een blog over geschreven. Hierin vind je alles met betrekking tot de vraag; zijn kunstkerstbomen duurzaam?

Laagste prijsgarantie!


De Horeca Bazaar biedt al haar producten aan met de garantie op de laagste prijs, dat geldt ook zeker voor deze unieke kunstkerstbomen. Wij kopen enorm grootschalig in en creëren hiermee schaalvoordelen bij onze inkoop.Deze voordelen geven wij weer terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijs! Daarnaast leveren wij altijd uit voorraad; vandaag je kunstkerstboom online kopen voor 16:00 uur, morgen al extra kleur in huis!
9.1
Snelle levering, goede comms, goed product
Ik heb glowing sticks besteld met diadeem en maken van een bril voor mijn dochters verjaardagsfeestje. Het was een groot succes!
Snel en goede levering
Gewoon goed
Top service
Super service snelle levering
Besteld en 2 dagen later geleverd, top!
100 beerpong cups besteld, 2 dagen later keurig geleverd