De Horeca Bazaar

Kunstkerstbomen & toebehoren

Kunstkerstbomen kopen met de laagste prijsgarantie doe je bij De Horeca Bazaar! Van wiite kerstbomen tot gouden kerstbomen en van roze kerstbomen tot aan prachtige zwarte kerstbomen!

Witte kerstboom

Witte kerstboom

Prachtige witte kerstboom met de garantie op de laagste prijs van de Benelux. Van kleine mini kerstboom tot grote kerstboom! Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen je kerstboom al in huis!

Zwarte kerstboom

Zwarte kerstboom

Zwarte kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Roze kerstboom

Roze kerstboom

Je roze kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Groene kerstboom

Groene kerstboom

Kunstkerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van mini kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Zilveren kerstboom

Zilveren kerstboom

Je zilveren kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Gouden kerstboom

Gouden kerstboom

Je gouden kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Kerstboomverlichting

Kerstboomverlichting

De mooiste kerstboomverlichting koop je tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar! Ze zijn verkrijgbaar met 20 lampjes (3m) en met 50 lampjes (7,5m). Bestel je op werkdagen voor 16:00 uur, dan heb je ze de volgende dag al in huis!

Kerstballen kopen bij De Horeca Bazaar

Kerstballen

Kerstballen in veel verschillende kleuren en vormen koop je bij De Horeca Bazaar! Zowel kerstboom als kerstboom versiering kopen doe je tegen de laagste prijs, en altijd uit voorraad leverbaar!

Piek kerstboom

Piek kerstboom

Piek voor je kerstboom kopen doe je makkelijk, goedkoop en snel bij De Horeca Bazaar! Omdat wij al onze kerstboom pieken direct uit voorraad kunnen leveren, hoef je nooit lang te wachten op de finishing touch van je kerstboom!

Kerstslingers

Kerstslingers

Kerstslingers kopen doe je bij De Horeca Bazaar! Wij leveren al onze kerstdecoratie tegen de laagste prijs en wordt direct uit voorraad geleverd. Vandaag je kerstslingers online kopen, morgen al bij je in de boom!

Kunstkerstbomen hebben de afgelopen jaren een enorme vlucht gemaakt in populariteit. Waar het voorheen een dagje uit was om de groene natuur boom uit te gaan zoeken, is het nu vooral de keus tussen de verschillende kleuren die je dient te maken. Wij bieden een zeer breed scala aan bomen om jouw zaak of woning precies op de manier in te richten zoals je zelf wil!

Kunstkerstbomen in verschillende kleuren


Zoals gezegd hebben de kunstkerstbomen de afgelopen jaren enorm aan populariteit gewonnen. In beginsel was dat nog "gewoon" de groene variant weke uiteraard het meest overeenkomt met een natuurboom. In een tijd waar iedereen zich wil onderscheiden, zijn de gekleurde kunstkerstbomen ontstaan. De witte kerstboom, wat ook een van de meest populaire kleuren is, geeft ons natuurlijk het idee van een witte kerst. Vaak werd de groene boom met nep sneeuw bespoten, dat is nu dus niet meer nodig. De zwarte kerstboom en roze kerstboom volgend qua populariteit op de voet, afgesloten door de gouden kerstboom en, helaas, op de laatste plaats op het gebied van verkoop; de zilveren kerstboom.

Van kleine mini kerstboom tot grote kerstboom; het volledige assortiment!


Wij bieden de verschillende kunstkerstbomen in het volledige gamma! Van de kleine kerstboom van 45cm tot een zeer grote kerstboom van 210cm. De eerste is bijvoorbeeld makkelijk voor op het bureau of op je nachtkastje. De grote zou in een hoge woonkamer of kantoor geplaatst kunnen worden. Je kunt de verschillende maten natuurlijk ook combineren om elke ruimte de kerstsfeer te geven.Om deze kerstsfeer verder te verhogen, raden wij aan om ook onze ijsfonteinen mee te nemen in het kerstfeest!

Kunstkerstbomen kopen en je ecologische voetafdruk?


Natuurlijk is het belangrijk om deze vraag hardop te stellen; is het kopen van een kunstkerstboom slecht voor het milieu? Omdat wij ook wilde weten hoe deze vraag beantwoord dient te worden, hebben we daar een blog over geschreven. Hierin vind je alles met betrekking tot de vraag; zijn kunstkerstbomen duurzaam?

Laagste prijsgarantie!


De Horeca Bazaar biedt al haar producten aan met de garantie op de laagste prijs, dat geldt ook zeker voor deze unieke kunstkerstbomen. Wij kopen enorm grootschalig in en creëren hiermee schaalvoordelen bij onze inkoop.Deze voordelen geven wij weer terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijs! Daarnaast leveren wij altijd uit voorraad; vandaag je kunstkerstboom online kopen voor 16:00 uur, morgen al extra kleur in huis!
9.1
Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse.
Gewoon goed!
Artikelen voor een feestje besteld, Super snelle bezorging en een uitstekende service!
Top service!
Snelle en vriendelijke service. Bij het ophalen goed ontvangen en binnen 1 minuut had ik mijn bestelling.
Goed product, goede levering
Goed product, goede levering