Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Promotionele artikelen & Merchandise

Bedrukte feestartikelen en promotieartikelen met de laagste prijsgarantie

Ons uitgaansleven is in korte tijd erg veranderd, en deze snelle veranderingen zijn nog steeds gaande. waar we voorheen massaal naar discotheken gingen en horecagelegenheden in alle uithoeken van Nederland bomvol stonden, daar is het tegenwoordig anders. Horecagelegenheden dienen vernieuwend en verrassend te zijn om het kritische uitgaanspubliek voor hen te winnen en te behouden. Met de enorme opkomst van festivals is er een overvloed aan aanbod waar de vraag gelijk blijft of zelfs afneemt door verschillende maatregelen vanuit de overheid. Wij bieden het leukste en breedste assortiment aan producten die het Wow effect creëren onder uw gasten. En daarbij, niet onbelangrijk, bieden wijn dit aan met de garantie op de laagste prijs. Zo kunt u uniek en concurrerend blijven. Deze feestartikelen kunnen ook ingezet worden als marketing instrument om zo uw naamsbekendheid te verhogen.

Bedrukte zonnebrillen, bedrukte trucker caps, bedrukte ballonnen en nog veel meer promotieartikelen!

Promotieartikelen en merchandise zijn erg belangrijk om uw naamsbekendheid op peil te houden. Het is zeer aan te raden om uw bedrijfsnaam, logo of slogan te combineren met een product dat mensen associëren met positiviteit. Wanneer mensen ballonnen zien, worden ze automatisch vrolijker, dat geldt ook voor zonnebrillen en andere feestartikelen. Het is daarom ideaal om uw bedrijfsnaam op feestartikelen naar voren te laten komen. Dat geldt natuurlijk helemaal wanneer u reclame wil maken voor uw festival, event of horecagelegenheid.

Promotiemateriaal en bedrukte feestartikelen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden niet alleen het breedste assortiment promotieartikelen, wij bieden het ook nog eens aan tegen de allerlaagste prijs van Nederland. Wij importeren producten zelf waardoor er schaalvoordelen ontstaan bij onze inkoop. Deze marges geven wij vervolgens weer terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie. Wij richten ons op de markt van horeca en evenementen, en bieden voor deze branche dan ook het leukste assortiment bedrukte feestartikelen.
Daarnaast doen wij ook importwerkzaamheden op maat. Heeft u een leuk idee dat u niet zo een twee drie kan vinden op de site, naam dan
Akkoord

Deze website plaatst cookies om uw zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee uw gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.