Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Promotionele artikelen & merchandise

Producten op maat tegen de laagste prijs van Nederland!

Merchandise artikelen zijn een perfect middel voor naamsbekendheid. In tegenstelling tot simpele posters of flyers bieden deze artikelen een toegevoegde waarde omdat ze een functie hebben. Denk bijvoorbeeld aan de bedrukte waaiers met eigen design die op elk festival in de zomer te vinden zijn. Super handig om de hitte net wat draaglijker te maken, maar een waaier met jouw logo of tekst is de kers op de taart. En dat ook nog eens tegen de laagste prijs van Nederland en België!

Merchandise voor evenementen

Ten eerste zijn de festivalbandjes met eigen ontwerp van De Horeca Bazaar een echte musthave voor de hedendaagse festivals, stempels of papieren bandjes zijn niet meer voldoende. De festivalbandjes zijn een goede manier voor het ticketsysteem, om zo te zien wie wel of geen toegang heeft tot het evenement. Daarnaast zijn er genoeg manieren om jouw evenement te voorzien van feestartikelen zoals bedrukte ballonnen of bestickerde foam sticks. Onze foam sticks zijn de echt musthaves van het moment op het gebied van evenementen.

Promotionele artikelen op maat

Speciaal voor onze grotere klanten kunnen wij ook grootschalig importeren door middel van zeevracht. Er zijn dan niet alleen meer mogelijkheden, maar de prijs kan zo ook laag blijven. Vind je niet helemaal wat je zoekt? Stuur ons dan je ideeën per mail dan kunnen wij kijken of dit mogelijk is en wat hiervoor de kosten zijn. We doen ons uiterste best om de producten naar wens te produceren met natuurlijk onze laagste prijs garantie!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.