Roze kerstboom

Je roze kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
FiltersStandaard
Prijs
Goedkope roze kerstboom 210cm kopen

Baby roze kerstboom - 210cm

Deze baby roze kerstboom van maar liefst 210cm is een bijzondere verschijning in jouw woonkamer!

Vanaf
52,25
Per stuk
Mooie roze kerstboom 150cm kopen

Fuchsia kerstboom - 150cm

Bestel jouw roze kerstboom op werkdagen voor 16:00 uur en deze staat de volgende dag al in jouw woonkamer!

Vanaf
17,95
Per stuk
Baby roze kerstboom 150cm kopen

Baby roze kerstboom - 150cm

Baby roze is de nieuwe trend, daarom kon deze baby roze kerstboom niet ontbreken in ons assortiment!

Vanaf
17,95
Per stuk
Kleine roze kerstboom 45cm kopen

Fuchsia kerstboom - 45cm

Deze kleine roze kerstboom koop je bij De Horeca Bazaar tegen een heel klein prijsje!

Vanaf
1,89
Per stuk
Gekleurde kunstkerstbomen zijn hot! Waar men voorheen niet na hoefde te denken over de kleur van de kerstboom, daar begint het tegenwoordig een hele uitdaging te worden. In deze categorie vind je de roze kerstboom. Ondanks het feit dat wij deze kerstbomen echt prachtig vinden, worden de witte kerstboom en zwarte kerstboom meer verkocht. De roze kerstboom staat op een nette derde plaats!

Roze kerstboom; Baby roze of toch zuurstok fuchsia?


De roze kerstboom bieden we aan in twee verschillende roze tinten; baby roze en fuchsia roze. Hoe schattig is deze mini kerstboom in het baby roze, of ga je toch liever voor de ontzettend opvallende fuchsia kerstboom van 210cm? Hoe dan ook; met deze kunstkerstbomen steel je absoluut de show en hoef je niet bang te zijn niet op te vallen!

Roze kerstboom kopen met garantie op de laagste prijs!


Wij bieden de beste kwaliteit, de laagste prijs en de snelste levertijd! Klinkt dit net iets te goed om waar te zijn? Test ons! Wij kopen de roze kerstbomen dusdanig grootschalig in, dat we schaalvoordelen creëren bij de inkoop, deze voordelen geven we vervolgens weer terug aan onze klanten in de vorm van de allerlaagste prijs! Onze grootschalige inkoop zorgt er ook voor dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag je roze kerstboom kopen voor 16:00 uur; morgen al bij je thuis geleverd!
9.1
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !
Snelle levering, goede comms, goed product
Ik heb glowing sticks besteld met diadeem en maken van een bril voor mijn dochters verjaardagsfeestje. Het was een groot succes!
Snel en goede levering
Gewoon goed