De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm paars

Paarse streamer shooters als horeca gadget en als festival gadget! Ga voor professionele MagicFX kwaliteit met deze elektrische streamer shooters.

Het uitgaansleven is in rap tempo aan het veranderen. De festivals zijn erg hard gegroeid en ook de regelgeving heeft een grote invloed gehad op het horecaleven. De mate van prikkels, entertainment waarde en beleving op festivals, evenementen en in de horeca worden steeds hoger; denk aan vuurwerkshows, danseressen, bekende Djs, led foamsticks en vele andere led gadgets. Echter komen de bekendste effecten van MagicFX. Iedereen kent de immense CO2-effecten, confettishows, vlameffecten en streamer shows. MagicFX is wereldwijd marktleider op het gebied van special effects, wat zelfs vaak resulteert in de term "specialFX". Op ieder groot festival wereldwijd zijn de effecten van MagicFX te zien. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX.

MagicFx elektrische streamer shooters ultieme party producten

Streamer shooters worden steeds populairder onder het uitgaanspubliek. Waar confetti al sinds jaar en dag bekend staat als belangrijk feestartikel, zijn de streamer kanonnen nu erg hard in opkomst. Streamer shooters worden tegenwoordig erg veel gebruikt op grote evenementen, sportevenementen en popconcerten. Echter zijn nu ook de kleinere streamer kanonnen beschikbaar, ideala voor horecagelegenheden, bruiloften of feestelijke winkelopeningen. Deze 40cm paarse elektrische streamer kanonnen worden gebruikt in combinatie met het MagicFX powershot. Met het MagicFX powershot zijn deze elektrische streamer shooters erg makkelijk elektrisch en centraal te bedienen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
8.17