De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Fakkels kopen

Fakkels kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze fakkels leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters
Wit
Geel
Oranje
Rood
Paars
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
bengaalse vuur fakkel wit

Bengaalse vuur fakkel - Wit

Witte Bengaalse fakkels worden steeds populairder bij feesten maar ook bij begrafenissen.

Vanaf
2,20
Per stuk
Fakkels zijn enorm populair. Deze worden vooral vaak ingezet als sfeerproduct tijdens (sport)evenementen, feestjes of in de tuin. Wij bieden een groot assortiment fakkels aan; voor ieder event de juiste sfeer!

Fakkels tegen de laagste prijs van Nederland!

Fakkels kopen met de garantie op de laagste prijs doe je hier. Dat is geen loze kreet, maar een belofte! Wij kopen de verschillende fakkels dusdanig grootschalig in, dat we altijd de laagste prijs kunnen garanderen aan onze klanten, aan jou dus! en bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze fakkels is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag je fakkels online kopen, morgen al in huis!

Onze vuur fakkels gebruiken voor een (sport) evenement

We zien bij veel (sport) evenementen het gebruik van vuurfakkels. De rode vuurfakkel is een van onze populairste vuurfakkels hiervoor, dit omdat veel sportclubs de kleur rood gebruiken. Belangrijk om te weten is dat onze vuurfakkels volledig legaal zijn omdat ze behoren tot het categorie 1 vuurwerk wat het hele jaar gebruikt mag worden. Deze vuurfakkels zijn dan ook niet de fakkels die je wellicht kent van grote Champions League wedstrijden, dat zijn vaak illegale rookfakkels die enkel verkocht mogen worden als noodsignaal voor boten, wandelaars etc. Onze vuurfakkels geven zoal de naam zegt dan ook enkel en alleen vuur af en weinig tot geen rook.
9.1
Zo fijn dat de Horeca Bazaar in NL gevestigd is, dat maakt lijnen kort en de (re)actie snel.
Blij met het persoonlijke contact, ook al was onze bestelling klein. De volgende da...
Meedenkend
Verschillende artikelen besteld voor een Oktoberfest feest die ik ga organiseren. Toen de bestelling binnen kwam ontbraken er nog al wat artikelen, dit was natuurlij...
goed en snel
goed en snel geleverd
Super snelle levering goed verpakt!!
Snel geleverd en goed verpakt