Feesthoedjes en roltoeters zijn basis ingrediënten voor een geslaagd feest!

Papieren feesthoedjes en roltongen zijn feestartikelen die iedereen kent van kinderfeestjes. Echter zien we ze steeds vaker op festivals en andere evenementen. Absolute sfeermakers!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Geel
Rood
Standaard
Prijs
Feest

Feesthoedjes van papier

traditionele feesthoedjes tegen de laagste prijs van Nederland, alleen bij De Horeca Bazaar!

Vanaf
0,11
Per stuk
feesttoeter roltoeter roltong

Roltoeters

Deze roltoeters worden vaak ook roltongen genoemd; geschikt voor ieder feestje!

Vanaf
0,10
Per stuk
Feesttoeter, noisemaker, feesttrompet

Feesttoeters

Goedkope feesttoeter die stiekem veel herrie maakt!

Vanaf
0,10
Per stuk
Geen enkel café, festival of evenement kan meer zonder feestartikelen. Tegenwoordig gaat willen gasten bezig gehouden worden en verrast worden door de aankleding van de locatie. Het gaat meer om de beleving die gasten mee worden gegeven, en de verschillende feestartikelen uit ons assortiment dragen bij aan een optimale beleving.

Papieren feestartikelen zijn eenvoudig en goedkoop!

Gasten zijn tegenwoordig niet alleen meer tevreden met een bar en wat muziek, ze willen bezig gehouden worden! Geef mensen feestartikelen waarmee ze kunnen klooien, schiet zo nu en dan flink wat confetti het publiek in, of zorg ervoor dat mensen elkaar kunnen schminken. Zo wordt iedereen bezig gehouden en tegelijkertijd het hele feest versierd! Feesthoedjes te suf? dan kunt u altijd nog een kijkje nemen tussen onze bedrukte trucker caps! Hiermee creëert u een hippe look met uw gepersonaliseerde petten!

Voor wie zijn deze feesthoedjes en roltongen bedoeld?

Voor iedereen die op een eenvoudige en goedkope manier de stemming van een feest wil veranderen voor iedere gast die binnen is of het feest nog moet betreden. Een goede feestsfeer en dus een warm welkom voor iedereen die nog in de stemming moet komen. Geef iedereen bij binnenkomst en feesthoedje en een roltong, en vanaf het begin van het feest zal de sfeer top zijn! En voor wie de feesttoeter te zacht is hebben wij ook nog de gastoeter, hierdoor zet je de tent op zijn kop!

Feesthoedjes en roltongen voor gegarandeerd de laagste prijs!

Bij de Horeca Bazaar garanderen wij voor al onze feestartikelen de allerlaagste prijs! Wij kopen namelijk alles in bij de bron op een grootschalig niveau. Zo elimineren we veel kosten en behalen dus dubbele schaalvoordelen. Dit ziet u direct terug in de prijzen. En om de garantie te waarborgen betalen we u het verschil terug en passen we de prijzen aan, mits u elders dezelfde producten goedkoper aantreft.
Bestelt u vóór 16u? Dan heeft u het morgen al in huis!