De Horeca Bazaar

Feesthoedjes en roltoeters zijn basis ingrediënten voor een geslaagd feest!

feesthoedjes van papier, feesttoeters en roltongen zijn feestartikelen die iedereen kent van kinderfeestjes. Echter zien we ze steeds vaker op festivals en andere evenementen. Absolute sfeermakers!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Geel
Rood
Standaard
Prijs
Feest

Feesthoedjes van papier

traditionele feesthoedjes tegen de laagste prijs van Nederland, alleen bij De Horeca Bazaar!

Vanaf
0,11
Per stuk
feesttoeter roltoeter roltong

Roltoeters

Deze roltoeters worden vaak ook roltongen genoemd; geschikt voor ieder feestje!

Vanaf
0,10
Per stuk
Feesttoeter, noisemaker, feesttrompet

Feesttoeters

Goedkope feesttoeter die stiekem veel herrie maakt!

Vanaf
0,10
Per stuk
Geen enkel café, festival of evenement kan meer zonder feestartikelen. Tegenwoordig gaat willen gasten bezig gehouden worden en verrast worden door de aankleding van de locatie. Het gaat meer om de beleving die gasten mee worden gegeven, en de verschillende feestartikelen uit ons assortiment dragen bij aan een optimale beleving.

Papieren feesthoedjes, feesttoeters en roltongen!

Deze papieren feestartikelen zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje; van zeer klein tot mega groot! De papieren feesthoedjes in combinatie met de roltongen en de feesttoeters geeft al snel het beeld van een kinderfeestje. echter merken wij dat dit soort "bij artikelen" steeds populairder worden in clubs en buitenfestivals. Ook grote merken weten deze papieren feestartikelen steeds beter te vinden en kiezen dan vaak voor om de papieren feestartikelen te bedrukken met naam of logo van het eigen merk!

Papieren feesthoedjes, feesttoeters en roltongen voor gegarandeerd de laagste prijs!

Bij de Horeca Bazaar garanderen we de laagste prijs voor de feesthoedjes, feesttoeters en roltongen! Wij kopen namelijk alles in bij de bron op een grootschalig niveau. Zo elimineren we veel kosten en behalen dus dubbele schaalvoordelen. Dit zie je direct terug in de prijzen. En om de garantie te waarborgen betalen we u het verschil terug en passen we de prijzen aan, mits u elders dezelfde producten goedkoper aantreft.
Voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!
9.1
Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!
levering als verwacht en volgens planning.
Veel shotglaasjes besteld, wel wat breuken erin, maar ik ga ervanuit dat het opgelost wordt. Verder goede kwaliteit voor een prima pr...
Snelle levering en goede communicatie
Bestelling wordt snel geleverd en je ontvangt netjes updates over de vorderingen van de bestelling en verzending.
Super goede service en absoluut de goedkoopste
Kei tevreden over de Horeca Bazaar! Ze hebben altijd grote hoeveelheden op voorraad, schakelen snel en zijn ook nog eens spotgoed...