De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Feesthoedjes en roltoeters zijn basis ingrediënten voor een geslaagd feest!

feesthoedjes van papier, feesttoeters en roltongen zijn feestartikelen die iedereen kent van kinderfeestjes. Echter zien we ze steeds vaker op festivals en andere evenementen. Absolute sfeermakers!

Filters
Multicolor
Wit
Geel
Rood
Standaard
Prijs
Feesthoedjes van papier

Feesthoedjes van papier

traditionele feesthoedjes tegen de laagste prijs van Nederland, alleen bij De Horeca Bazaar!

Vanaf
2,64
Per 25
feesttoeter roltoeter roltong

Roltoeters

Deze roltoeters worden vaak ook roltongen genoemd; geschikt voor ieder feestje!

Vanaf
4,75
Per 50
Feesttoeters

Feesttoeters

Goedkope feesttoeter die stiekem veel herrie maakt!

Vanaf
2,36
Per 25
Geen enkel café, festival of evenement kan meer zonder feestartikelen. Tegenwoordig gaat willen gasten bezig gehouden worden en verrast worden door de aankleding van de locatie. Het gaat meer om de beleving die gasten mee worden gegeven, en de verschillende feestartikelen uit ons assortiment dragen bij aan een optimale beleving.

Papieren feesthoedjes, feesttoeters en roltongen!

Deze papieren feestartikelen zijn een toegevoegde waarde voor ieder feestje; van zeer klein tot mega groot! De papieren feesthoedjes in combinatie met de roltongen en de feesttoeters geeft al snel het beeld van een kinderfeestje. echter merken wij dat dit soort "bij artikelen" steeds populairder worden in clubs en buitenfestivals. Ook grote merken weten deze papieren feestartikelen steeds beter te vinden en kiezen dan vaak voor om de papieren feestartikelen te bedrukken met naam of logo van het eigen merk!

Papieren feesthoedjes, feesttoeters en roltongen voor gegarandeerd de laagste prijs!

Bij de Horeca Bazaar garanderen we de laagste prijs voor de feesthoedjes, feesttoeters en roltongen! Wij kopen namelijk alles in bij de bron op een grootschalig niveau. Zo elimineren we veel kosten en behalen dus dubbele schaalvoordelen. Dit zie je direct terug in de prijzen. En om de garantie te waarborgen betalen we u het verschil terug en passen we de prijzen aan, mits u elders dezelfde producten goedkoper aantreft.
Voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...