De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm donkergroen

Elektrische streamer shooters; gadgets voor horeca en evenementen! Elektrische streamer shooters voor een unieke feestbeleving.

Beleving is steeds belangrijker geworden in het hedendaagse uitgaansleven. Het uitgaanspubliek wil elke minuut verras, geprikkeld of geëntertaind worden. Dit gebeurt vaak door danseressen, vuurwerk, opblaasbare dieren, led foam sticks, etc. De belangrijkste speciale effecten zijn echter de special effects van MagicFX; de CO2 guns, confetti shows, streamers shooters of zelfs vlammenshows. Wereldwijd weten festivalorganisatoren de weg naar MagicFX te vinden. Deze special effects zijn onmisbaar in de horeca en tijdens evenementen. MagicFX creëert de effecten die mensen verstelt doet staan en waar mensen nog lang over napraten. Wij zijn dan ook erg trots dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX. Wij combineren de kwaliteit en innovativiteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Elektrische streamer cannons; must have onder uw feestartikelen!

Streamers werden tot een aantal jaar geleden vooral gebruikt tijdens sfeeracties bij voetbalwedstrijden, tijdens popconcerten of tijdens hele grote evenementen. Tegenwoordig is het streamer kanon ook steeds meer in trek bij de kleinere evenementen, horecagelegenheden en andere intiemere events. De streamer shooters zijn echt een alternatief geworden voor de confetti kanonnen. Door de hoge druk waarmee de streamer uit de shooter worden geschoten geeft een adembenemend effect onder uw gasten. Met deze elektrische streamer shooter kunt u de hoogtepunten van uw avond nog meer benadrukken. De streamer shooters zijn erg goed te combineren met onze led foamsticks, led ballonnen en led handschoenen voor de ultieme uitgaansbeleving!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
8.17