Witte ballonnen

Witte ballonnen bestellen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze witte ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters


Standaard
Prijs
Goedkope witte ballonnen bestellen

Witte ballonnen - 28cm

Goedkope witte ballonnen! Uitermate geschikt als helium ballonnen.

Vanaf
0,06
Per stuk
Witte ballonnen 60cm

Witte ballonnen - 60cm

Tover je ruimte om tot een prachtige kamer met deze grote ballonnen!

Vanaf
1,69
Per stuk
Witte mega ballonnen kopen

Witte ballonnen - 91cm

Witte grote ballonnen kopen tegen de laagste prijs, doe je bij De Horeca Bazaar!

Vanaf
2,15
Per stuk
Witte ballonnen zijn een toevoeging op ieder feestje. Vooral natuurlijk ongekend populair bij bruiloften of bijvoorbeeld strandtenten. Maar welke variant is nou eigenlijk het meest geschikt?

Welke witte ballonnen voor mijn event?

We hebben natuurlijk een breed assortiment aan witte ballonnen. De metallic witte ballonnen hebben een lichte glans en zijn erg in trek bij bruiloften, geven een wat meer chique effect dan de gewone variant. Daarnaast hebben we natuurlijk de ronde witte ballonnen van 30cm, deze variant heeft een wat meer ronde vorm en wordt veel ingezet voor ballondecoraties als pilaren en bogen. De ronde vorm geeft deze decoraties een symmetrisch effect.

Grote witte ballonnen!

Zijn er wanneer je net wat meer wil uitpakken! Echte eyecatchers voor een event met net wat meer ruimte. Zo zien we de grote witte ballonnen van 91cm vaak terug op evenementen als decoratie en stageversiering. Maar wanneer je echt voor mega gaat, dan moet je toch eens kijken naar onze grote witte ballonnen van 130cm, deze zijn echt gigantisch! Een skippybal bijna! Deze worden vaak ingezet om in het publiek te gooien. Maar let op! Voor de 130cm variant heb je (natuurlijk) wel veel vrije ruimte nodig en is dus enkel geschikt in een hele grote tent ofwel in een buiten locatie.

Witte ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar!

Onze ballonnen zijn afkomstig uit Spanje, we kopen ze direct in bij de fabriek; we garanderen de laagste prijs voor de beste kwaliteit! Onze grootschalige inkoop resulteert niet alleen in het feit dat we de laagste prijs kunnen garanderen, maar ook dat we altijd uit voorraad kunnen leveren! Vandaag voor 16:00 uur je witte ballonnen kopen, morgen (hangen ze) al bij jou in huis!
9.1
Correct, vriendelijk en snel geholpen
Ik heb voor de eerste keer besteld en ben heel vriendelijk, snel en correct geholpen. Bij de levering zat zelfs een heel vriendelijk kaart...
Niet duur, snelle levering kwalitatief goede artikelen
Niet duur, snelle levering kwalitatief goede artikelen
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !