De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Roze lampionnen

Roze lampionnen zijn een hele mooie kleur voor kinderfeestjes, gender reveal parties en evenementen. Deze roze lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

Filters
Standaard
Prijs
30 inch roze non flame proof

Roze lampion - 25cm

Schattige roze lampionnen voor bij babyshowers of verjaardagen!

Vanaf
1,05
Per stuk
grote roze lampion

Roze lampion - 40cm

Deze roze lampionnen van 40 cm zijn de perfect sfeer toevoeging voor jouw feest!

Vanaf
1,69
Per stuk
Roze lampionnen voor babyshower

Roze lampion - 76cm

Een super leuke baby roze lampion voor een gender reveal, en natuurlijk voor de beste prijs.

Vanaf
5,50
Per stuk
Paarse lampionnen kopen

Fuchsia lampion - 76cm

Creër een sprookjes achtig tafereel met deze lampionnen in een dromerige kleur.

Vanaf
5,50
Per stuk
Onze roze lampionnen zijn ontzettend populair! Steeds vaker worden deze blikvangers ingezet als (feest)decoratie. Maar voor welke gelegenheden lenen deze varianten zich?

Kleine roze lampionnen of grote roze lampionnen?

De kleine roze lampionnen van 25cm worden erg veel gebruikt tijdens tuinfeesten, verjaardagen, maar zeker ook om de boel binnen wat vrolijker te maken en te decoreren. Deze roze lampionnen zijn natuurlijk bij uitstek geschikt voor verjaardagen van meisjes, gender reveal feestjes of om de kraamborrel wat op te vrolijken. De grote roze lampion van 76cm daarentegen wordt bijvoorbeeld ingezet als echte eyecatcher op indoor festival en evenementen. Less is vaak more in dit geval. Ook het het combineren van verschillende groottes geeft een super mooi effect!

Kiezen voor brandvertragende roze lampionnen

Festivals en grote indoor events kiezen vaak voor de brandvertragende lampionnen van 76cm. Op deze evenementen vindt ook vaak een veiligheidscheck plaats door de brandweer. Dit zorgt ervoor dat het noodzakelijk is om aan de veiligheidsvoorschriften te voldoen, kies in dit geval voor onze brandveilige roze lampionnen.

Roze lampionnen tegen de allerlaagste prijs!

Het voordeel bij De Horeca Bazaar is dat je nooit hoeft te controleren of je niet teveel betaald, dat hebben anderen namelijk al voor je gedaan! Bij ons geldt dat wanneer je deze roze lampionnen elders goedkoper ziet, dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil direct met je goed! Daarbij komt dat wij, door middel van grootschalige import, altijd meer dan voldoende voorraad hebben. Voor 18:00 uur online je roze lampionnen kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Uitstekend
Hier mijn gender reveal brandblusser besteld, product was keurig verpakt en ik heb het snel ontvangen.
Volgens verwachting.
Snel en goed bezorgd.
Snel geleverd en goed verpakt
Aanrader, fijne webshop
Super snelle service en levering!!
Snelle service en levering en producten zijn altijd goed.