De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV Glow in the dark haargel; uw haren lichten op onder blacklight!

Glow in the dark blacklight hairgel is de nieuwste revolutie in glow in the dark make-up! Uw haren lichten fel op onder UV licht en blacklight!

Filters
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Standaard
Prijs

Glow in the dark hair gel is de nieuwste aanwinst in ons glow in the dark assortiment. Full moon parties, glow runs, en andere festivals zijn dol op dit vernieuwende product. Nooit eerder verscheen er een lichtgevende gel die zo intens licht geeft onder UV verlichting. Val op in de menigte en gebruik onze fluoriserende haargel voor een uniek feestje!

Voor wie is de glow in the dark neon haargel

De lichtgevende haargel is voor iedereen die net wat meer op wil vallen tijdens een feestje, festival of ander event. Echter wordt onze glow in the dark gel ook vaak professioneel gebruikt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan dansers, fotomodellen, acteurs of zangeres. Ook voor verschillende videoclips van popsterren wordt de glow in the dark fluoriserende haargel veelvuldig gebruikt. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat niet de gasten van een event, maar de evenement organisatoren zelf de glow in the dark producten kopen. Full moon parties, glow runs en andere glow events winnen steeds meer aan populariteit. Als event moet je vernieuwend zijn en boven het maaiveld uit steken. Met deze glow in the dark UV hair gel gebeurt dat zeker en is uw glow event op zeker een succes met onze blauwe foam sticks!

Hoe breng ik de blacklight haar gel aan?

Onze glow in the dark haargel is erg makkelijk aan te brengen in uw haar. Gebruik deze lichtgevende gel hetzelfde als u gewone gel beruikt; breng de lichtgevende gel aan op uw vingertoppen om het vervolgens aan te brengen op uw haar. Voor extra glow in the dark effect kunt u de glow in the dark haargel twee keer aanbrengen, waardoor het oplichtende effect versterkt wordt. Het uitwassen van de fluoriserende haargel is erg eenvoudig. Met water en shampoo is de glow in the dark gel makkelijk uit het haar te wassen.

Hoe werkt de neon glow in the dark haargel precies?

De lichtgevende haargel heeft een neon kleur in het daglicht. Vanwege de felle fluoriserende neon kleuren geeft de glow hairgel al een zeer opvallend effect in het normale licht. Maar wanneer de gel in aanraking komt met een blacklight of met een ander UV licht..... dan geeft dat het absolute WOW-effect! De haren lichten enorm op en geven werkelijk licht in het donker. Deze nieuwste aanwinst in ons glow in the dark assortiment geven een spectaculair effect in UV verlichting! Ook perfect te combineren met onze glow sticks.

Lichtgevende haargel bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar staat voor vernieuwing, sfeer en beleving. Dat is precies wat onze glow in the dark producten, en deze glow in the dark haargel in het bijzonder, te bieden heeft! Wij zijn dan ook zeer trots dat wij deze fluoriserende neon haargel op hebben kunnen nemen in ons assortiment. Bovendien bieden wij de lichtgevende haargel aan tegen de laagste prijs van Nederland. Vanwege het feit dat wij al onze producten zelf importeren en onze scherpe staffelkortingen zijn onze producten ook erg interessant voor grootgebruikers. Vanwege het feit dat de glow in the dark haargel een absolute hardloper is, houden wij genoeg op voorraad. Wanneer u onze glow in the dark producten online besteld voor 15:00 uur, dan heeft u het de volgende werkdag al in huis!

9.1
Prima
Prima
Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!
Top bedrijf
Alles netjes en snel geleverd
Prima prijs en levering
Nadat betaling niet lukte via de site, is dit probleem via email snel opgelost