Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

De Horeca Blog

Opzoek naar ideeën voor je feestje? Benieuwd naar informatie over de branche? Je leest het hier!
We zijn elke week opzoek naar de meest innovatieve en creatieve ideeën om de beleving op ieder feest of evenement te vergroten.
We zoeken trends en proberen hier op in te spelen met onze producten, zoals foam sticks, glow sticks, hawaii kransen en mega grote strandballen!

Oudere nieuwsberichten

15
Okt

Het smartphone probleem in de horeca; opgelost!

Het rookverbod in de horeca maakt al meer dan een half decennium deel uit van ons leven. Wij zijn er aan gewend dat er buiten gerookt wordt, we weten dat je als roker in een rookhok belandt van 1x1. Dat is allemaal oké, het is geaccepteerd. Ondanks dat er wat discussies zijn de laatste tijd over roken op terrassen en op balkons, maken we ons niet meer zo druk over het rookverbod. Er is een andere bedreiging voor het milieu. Met name het sociale milieu.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.