De Horeca Bazaar

Glitter make-up lippenstift

Glitter make-up, en met name deze glitter lippenstift, is onwijs populair onder festivalgangers en festivalorganisatoren om de gasten extra te kunnen prikkelen. Deze glitter make-up is een toegevoegde waarde voor ieder event!

incl BTW
excl BTW
Filters
Rood
Roze
Blauw
Groen
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
Ons uitgaansleven is de laatste jaren enorm veranderd. Het uitgaanspubliek is meer en meer opzoek naar prikkels, uitdagingen en het ene festival is nog spectaculairder dan het andere. Van led foam sticks tot prachtige ballonnen en van glow sticks tot confetti shooters; het behoort inmiddels tot de basisingrediënten van een geslaagd evenement. Daar is sinds kort een nieuw product bijgekomen; de glitter make-up. Op deze manier creëer je een perfecte interactie met je publiek! Laat een paar dames door het publiek lopen met glitter make-up om gasten er nog mooier uit te laten zien dan ze al doen. Glitter make-up is de absolute party gadget van NU!

Glitter lippenstift en andere glitter make-up; absolute must have voor ieder event!

Zoals gezegd wordt onze glitter make-up regelmatig ingezet door festival organisatoren of horeca eigenaren om het publiek net dat beetje extra te geven. Met deze glitter lippenstift, maar ook met de overige glitter make-up, creëert u het absolute WOW-effect onder uw publiek! Het glitter effect geeft een prachtig, chique effect dat tot waanzinnige foto's kan leiden. U geeft uw festival- of feestoutfit een prachtige twist met onze glitter make-up!

Aan wie verkopen wij deze waanzinnige glitter lippenstift?

Zoals aangegeven verkopen we onze glitter lippenstift, en overige glitter make-up, veel business to business. Winkels, horecazaken en festival organisatoren vinden onze glitter lippenstift en glitter make-up fantastisch! Echter verkopen wij ook direct aan de eindgebruiker, aan de festivalgangers en andere gebruikers. Deze glitter make-up is een absolute toegevoegde waarde bij ieder event. Denk aan oud&nieuw, carnaval of andere feestdagen.

Glitter lippenstift en andere glitter make-up tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij bieden u het leukste assortiment feestartikelen en party gadgets, altijd gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe kunnen wij dit garanderen? Simpel! Wij kopen onze glitter make-up altijd enorm grootschalig in, direct bij de fabrikant. Op deze manier zijn we geen geld kwijt aan dure tussenhandelaren waardoor wij lagere verkoopprijzen kunnen hanteren dan onze concullegas. Wanneer u onze glitter lippenstift of andere glitter make-up tegenkomt met een lagere prijs, passen wij direct onze prijzen aan! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze glitter lippenstift, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw glitter make-up kopen voor vandaag 16:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Super!
Ik kwam per toeval op jullie site terecht en was meteen verkocht. Alles is erg overzichtelijk en een dag later waren alle producten geleverd. Wij hebben een top feest ge...
Uitstekende service!
Hoge betrokkenheid, snelle levering, goede prijs en fijne producten!
Zeer correcte communicatie alsook snelle verzendingen
Zo alles blijven opvolgen, voldoet volledig aan onze verwachtingen.
Lograr crear las fiestas con DeHorecaBaazar
Los productos y accesorios ah sido de muy buen uso.