De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Metalen rietjes

Filters
Goud
Roségoud
Standaard
Prijs
Gouden RVS rietjes kopen

Metalen rietjes - Goud

Metalen rietjes zijn een super goed alternatief voor de wegwerprietjes.

Vanaf
0,66
Per stuk

Wegwerp plastic wordt verbannen uit de maatschappij. Stapje bij stapje gaan we over op duurzamere alternatieven. Maar voor de rietjes is deze fase al achter de rug. Wegwerp rietjes zijn als eerste verboden en daar zijn verschillende alternatieven voor gekomen. Bamboe rietjes en papieren rietjes zijn hier goede voorbeelden van. Maar voor bepaalde horecazaken, cocktailtenten, clubs en lunchrooms vormen bovenstaande alternatieve niet de beste oplossing. Niet voor niets dat metalen rietjes een van de meest gekozen alternatieven is voor het plastic wegwerp rietje.

Metalen rietjes van roestvrij staal

Het alternatief voor de wegwerprietjes zijn de metalen rietjes van roestvrij staal, als je het ons vraagt tenminste. Onbreekbaar, classy, duurzaam en niet duur. Op lange termijn zijn de metalen rietjes zowel economisch, als qua uitstraling de beste optie. We hebben de metalen rietjes in verschillende metallic kleuren en zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS). Dat betekent dus dat de rietjes lang mooi blijven en niet snel aan roest onderhevig zijn.
Vooral cocktailzaken nemen onze metalen rietjes zeer grootschalig af. Zo zijn bij aankoop van onze Moscow mule bekers en RVS cocktailglazen de metalen rietjes natuurlijk onmisbaar!

Metalen rietjes kopen bij De Horeca Bazaar

Zoals gezegd worden de metalen rietjes enorm grootschalig verkocht. Maar waarom zijn onze rietjes dan zo populair? Natuurlijk moet de kwaliteit van het product goed zijn . Daarnaast is de prijs natuurlijk belangrijk. Wij kopen onze metalen rietjes direct in bij de fabrikant, waarmee wij voorbij gaan aan de dure tussenhandelaar. Door vervolgens ook nog eens zeer grootschalig in te kopen, creëren we ook nog eens schaalvoordelen bij onze inkoop. Een combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat wij onze metalen rietjes altijd tegen de laagste prijs aan kunnen bieden.
Bijkomend voordeel van de zeer grootschalige inkoop is dat we altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Vandaag bestellen, morgen al in huis!

9.1
Zo fijn dat de Horeca Bazaar in NL gevestigd is, dat maakt lijnen kort en de (re)actie snel.
Blij met het persoonlijke contact, ook al was onze bestelling klein. De volgende da...
Meedenkend
Verschillende artikelen besteld voor een Oktoberfest feest die ik ga organiseren. Toen de bestelling binnen kwam ontbraken er nog al wat artikelen, dit was natuurlij...
goed en snel
goed en snel geleverd
Super snelle levering goed verpakt!!
Snel geleverd en goed verpakt