De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm rood

Streamer shooters rood; verrassende en opvallende feestgadgets! Vul de lucht met deze schitterende elektrische streamer shooters.

MagicFX staat wereldwijd bekend vanwege zijn hoogwaardige en innovatieve feestproducten voor horeca en evenementen. De CO2 jets, confetti kanonnen, streamer shooters, vlameffecten en confetti gadgets van MagicFX worden op de grootste evenementen wereldwijd ingezet. Wij zijn dan ook erg trots dat we officieel zakenpartner zijn van MagicFX. De producten en special effects van MagicFX zorgen voor het wow-effect, voor het feit dat mensen napraten over uw event en nog belangrijker; dat het uitgaanspubliek fan wordt van uw horecagelegenheid of festival. De special effects van MagicFX zijn dan ook onmisbaar in het hedendaagse uitgaasleven!

Rode streamer cannons als horeca gadget en als festival gadget!

Streamer shooters zijn erg hard aan het groeien in populariteit! Waar het voorheen voornamelijk confetti shooters en elektrische confeti shooters waren die we op evenementen en in de horeca tegenkomen, zijn het nu de streamer cannons die een sterke opmars maken. Het effect van de lange streamers is weer net wat grootser. De grote druk waarmee de streamer uit de shooter geschoten worden, geeft een adembenemend en verrassend effect onder uw gasten. Het streamer kanon wordt vaak ingezet om de hoogtepunten van de avond net wat meer te benadrukken.
Deze 80cm elektrische rode streamer shooters hebben een enorme reikwijdte waardoor ze vooral populair zijn op grote festivals, tijdens sfeeracties van sportevenementen of bij popconcerten. De rode streamers worden erg veel verkocht aan evenementen met het thema "rood".

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.71