De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer shooter 80cm fluo geel

Maak uw feest onvergetelijk met onze fluor streamer kanon! Deze unieke streamer shooters geven licht in het donker.

Ieder jaar stijgt het aantal festivals in Nederland enorm. Overal waar je het maar kan bedenken is een festival te vinden, en dat is top! De jongeren van tegenwoordig zijn enorm gek op deze festivals en gaan daar graag naar toe. Maar het festival zelf is tegenwoordig helaas niet meer genoeg. De feestbeesten willen door meer dingen geprikkeld worden dan alleen de muziek. En hiervoor zijn onze confetti shooters perfect geschikt! Met een druk op de knop lanceert u een fantastisch effect. Er schieten enorm veel streamers de lucht in waardoor dit een WOW-effect brengt bij het publiek, perfect dus!

Niet alleen confetti shooters kunnen een WOW-effect creëren!


Naast de confetti shooters hebben wij natuurlijk nog veel meer artikelen in ons assortiment die de perfecte sfeer creëren voor uw feest of evenement. Zo hebben wij foam sticks in ons assortiment, foam sticks zijn lange staven die oplichten wanneer deze aangeklikt worden. Dit geeft een enorm gaaf effect bij het publiek! Maar dat is niet het enige wat een lichtgevend effect kan geven! Onze sound activated LED armbandjes zijn de nieuwe must-haves op ieder festival! Deze armbandjes geven licht op de maat van de muziek, dit geeft uw feest een unieke uitstraling!

Confetti kanonnen met de laagste prijsgarantie!


De sfeer creëren die u zelf wilt is natuurlijk super gaaf, maar meestal is dit een duur geintje. Dat willen wij graag voorkomen! Wij bieden de laagste prijsgarantie over al onze producten waardoor wij dit dure geintje graag voor u willen voorkomen. Wij kunnen de laagste prijs bieden door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen onze producten grootschalig in waardoor we enorme schaalvoordelen creëren. Hierdoor kunnen we meer terug geven in de prijs aan onze klanten, aan u dus! Ziet u elders alsnog een van onze producten tegen een vaste lagere prijs? Dan passen wij direct de prijs aan!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2474
9.1
2474 Beoordelingen
"Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop"
12.29