De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Ijsfonteinen kopen

Ijsfonteinen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze ijsfonteinen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters


Standaard
Prijs
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
8,15
Per 24
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
8,62
Per 24
Ijsfonteinen zijn een van onze absolute hardlopers. Dit product wordt veelzeggend ook wel taartfontein genoemd vanwege het feit dat het in beginsel vooral werd ingezet om een taart of dessert op te vrolijken. Bijvoorbeeld wanneer iemand jarig is. Tegenwoordig worden de ijsfonteinen veel breder ingezet dan enkel als taartfontein.

Ijsfontein; veelzeggend over het gebruik

Zoals gezegd werden de ijsfonteinen vooral ingezet om ijs en deserts bij in restaurants op te vrolijken en natuurlijk gebeurd dit nog steeds. Iedereen kent het wel; je zit in een restaurant en iemand aan je tafel is jarig. Wanneer je dit doorgeeft bij de chef is de kans heel groot dat er een taartfontein in het dessert zit om de jarige even extra in het zonnetje te zetten. Het opvrolijken van het dessert is de belangrijkste reden voor restaurants om de ijsfontein, ofwel taartfontein, in te kopen.

Tegenwoordig veel breder gebruik van ijsfonteinen

Waar restaurants de ijsfonteinen dus inkopen om het dessert leuker te maken of iemand in het zonnetje te zetten, daar hebben de feestcafes de ijsfonteinen inmiddels ook gevonden! De ijsfonteinen worden op verschillende manieren ingezet. Bijvoorbeeld op kerstavond, Mariah Carey wordt opgezet en de hele kroeg staat klaar om mee te gaan zingen. Niks mooier om iedereen dan ijsfonteinen in de hand te geven voor die extra (kerst)sfeer!. Ook worden de ijsfonteinen ingezet om een klant of groep klanten in de spotlight te zetten bij aankoop van een fles drank, cocktail of doos flugel. Voor het optuigen van de bottleservice worden de ijsfonteinen van 30sec en ijsfonteinen 60sec het meest ingezet. Wanneer je een cocktail net dat beetje extra cachet wil geven, dan kies je voor de cocktail ijsfontein.

Ijsfonteinen kopen tegen de laagste prijs van de Benelux!

Welke ijsfonteinen je voorkeur ook hebben; wij bieden al onze producten aan tegen de laagste prijs van de Benelux! Zie je onze producten elders goedkoper, dan passen wij onze prijzen direct aan en maken het verschil met je goed. Wij kopen deze producten op enorme schaal in, waardoor we voordelen hebben op onze inkoop. Deze voordelen geven we vervolgens weer terug aan onze klanten, aan jou dus! Bijkomend voordeel van deze grootschalige inkoop, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Je ijsfonteinen kopen voor 18:00 uur, en je hebt ze de volgende dag al in huis!
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...