De Horeca Bazaar

Ijsfonteinen

Ijsfonteinen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze ijsfonteinen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters
Roze
Blauw

Standaard
Prijs
ijsfonteinen professioneel

Ijsfontein - Prof. 30 sec

Professionele ijsfonteinen, incl fleshouder en opzetstuk. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland. Vandaag uw ijsfonteinen online kopen, morgen in huis!

Vanaf
0,30
Per stuk
Professionele ijsfonteinen

Ijsfontein - Prof. 60 sec

Professionele ijsfonteinen online kopen! Inclusief flessenhouder. Vanwege de grootschalige inkoop van onze ijsfonteinen kunnen we deze aanbieden tegen de laagst

Vanaf
0,34
Per stuk
Ijsfonteinen roze hoofd

Ijsfontein - Roze 60 sec

Deze ijsfonteinen geven een roze vlam met een klein beetje roze rookontwikkeling

Vanaf
0,29
Per stuk
Ijsfonteinen blauw hoofd

Ijsfontein - Blauw 60 sec

Deze ijsfonteinen geven een blauwe vlam met een klein beetje blauwe rookontwikkeling

Vanaf
0,29
Per stuk
Ijsfontein 90 sec kopen

Ijsfontein - Prof. 90 sec

Deze ijsfonteinen branden ruim 90 seconden lang met een mooie, constante vlam!

Vanaf
0,39
Per stuk
cocktail ijsfontijn

Ijsfontein - Cocktail roerstaaf

Geef uw cocktails een nog spectaculairder uiterlijk met deze cocktail ijsfontein roerstaafjes!

Vanaf
0,51
Per stuk
Ijsfonteinen zijn een van onze absolute hardlopers. Dit product wordt veelzeggend ook wel taartfontein genoemd vanwege het feit dat het in beginsel vooral werd ingezet om een taart of dessert op te vrolijken. Bijvoorbeeld wanneer iemand jarig is. Tegenwoordig worden de ijsfonteinen veel breder ingezet dan enkel als taartfontein.

Ijsfontein; veelzeggend over het gebruik

Zoals gezegd werden de ijsfonteinen vooral ingezet om ijs en deserts bij in restaurants op te vrolijken en natuurlijk gebeurd dit nog steeds. Iedereen kent het wel; je zit in een restaurant en iemand aan je tafel is jarig. Wanneer je dit doorgeeft bij de chef is de kans heel groot dat er een taartfontein in het dessert zit om de jarige even extra in het zonnetje te zetten. Het opvrolijken van het dessert is de belangrijkste reden voor restaurants om de ijsfontein, ofwel taartfontein, in te kopen.

Tegenwoordig veel breder gebruik van ijsfonteinen

Waar restaurants de ijsfonteinen dus inkopen om het dessert leuker te maken of iemand in het zonnetje te zetten, daar hebben de feestcafes de ijsfonteinen inmiddels ook gevonden! De ijsfonteinen worden op verschillende manieren ingezet. Bijvoorbeeld op kerstavond, Mariah Carey wordt opgezet en de hele kroeg staat klaar om mee te gaan zingen. Niks mooier om iedereen dan ijsfonteinen in de hand te geven voor die extra (kerst)sfeer!. Ook worden de ijsfonteinen ingezet om een klant of groep klanten in de spotlight te zetten bij aankoop van een fles drank, cocktail of doos flugel. Voor het optuigen van de bottleservice worden de ijsfonteinen van 30sec en ijsfonteinen 60sec het meest ingezet. Wanneer je een cocktail net dat beetje extra cachet wil geven, dan kies je voor de cocktail ijsfontein.

Ijsfonteinen kopen tegen de laagste prijs van de Benelux!

Welke ijsfonteinen je voorkeur ook hebben; wij bieden al onze producten aan tegen de laagste prijs van de Benelux! Zie je onze producten elders goedkoper, dan passen wij onze prijzen direct aan en maken het verschil met je goed. Wij kopen deze producten op enorme schaal in, waardoor we voordelen hebben op onze inkoop. Deze voordelen geven we vervolgens weer terug aan onze klanten, aan jou dus! Bijkomend voordeel van deze grootschalige inkoop, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Je ijsfonteinen kopen voor 16:00 uur, en je hebt ze de volgende dag al in huis!
9.1
Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!
levering als verwacht en volgens planning.
Veel shotglaasjes besteld, wel wat breuken erin, maar ik ga ervanuit dat het opgelost wordt. Verder goede kwaliteit voor een prima pr...
Snelle levering en goede communicatie
Bestelling wordt snel geleverd en je ontvangt netjes updates over de vorderingen van de bestelling en verzending.
Super goede service en absoluut de goedkoopste
Kei tevreden over de Horeca Bazaar! Ze hebben altijd grote hoeveelheden op voorraad, schakelen snel en zijn ook nog eens spotgoed...