De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Lichtgevende bekers

Filters
Rood
Roze
Blauw
Zwart
Standaard
Prijs

Lichtgevende bekers zijn een nieuwe hit op feestjes, evenementen en bruiloften. De bekers zijn voorzien van sensoren. Wanneer deze sensoren in aanraking komen met vloeistof worden ze geactiveerd en geeft de beker wel tot 10 uur prachtig licht! De lichtgevende bekers zullen een ware aanvulling zijn op de sfeer van het feest!

Zo worden onze lichtgevende "gender reveal" ebkers enorm veel afgenomen. Aan de buitenkant zie je geen verschil en betreft het een beker met mooi zilver design. Pas wanneer de sensoren aan de binnenkant van de beker contact maken met vloeistof, licht de beker op. Super leuk bij de bekendmaking van het geslacht van een kindje. Zo blijft het voor iedereen een verrassing, totdat de glazen ingeschonken worden.

Daarnaast hebben we nog een speciaal ontwerp voor de kerstborrel en een meer algemeen ontwerp voor feestjes thuis of bruiloften.

Lichtgevende bekers kopen bij De Horeca Bazaar

De designs van deze lichtgevende bekers zijn uniek ontworpen door De Horeca Bazaar en daarom ook zeer exclusief. Wij importeren de meeste van onze producten zelf. Omdat we onze producten enorm grootschalig inkopen, kunnen we vanwege de schaalvoordelen altijd tegen zeer scherpe prijzen leveren. Een bijkomend voordeel van onze grootschalige imprt, is dat we altijd idrect uit voorraad kunnen leveren. Vandaag je lichtgevende bekers bestellen, morgen al bij jou thuis!

Lichtgevende bekers met je eigen design?

Ook dat is prima mogelijk! Voor veel grote merken hebben wij de lichtgevende bekers mogen verzorgen, geheel naar eigen wens! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te besprken.

9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen