Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Confetti kanonnen en losse confetti › MagicFX confetti kanonnen elektrisch

51 resultaten
50cm
80cm
Papier
Metallic
Fluor
Hartjes
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter
<
1
2
>

Elektrische MagicFX confetti shooters online kopen

Confetti shooters worden al erg lang gebruikt bij feestjes, evenementen en in de horeca. Wanneer er iets te vieren valt is de kans erg groot dat confetti deel uit gaat maken van dat feestje. Echter is er door de jaren heen wel degelijk iets verandert in de wereld van confetti en confetti kanonnen. Waar het voorheen de wat simpele confetti poppers waren, zijn het nu vooral de professionele confetti shooters die we in de markt zien. Ook de waanzinnige opkomst van festivals heeft ervoor gezorgd dat confetti shooters meer en meer geprofessionaliseerd zijn. In deze categorie vindt u alle mogelijke vormen van de elektrische confetti shooters; de meest recente vernieuwing op het gebied van confetti shooters!

Elektrische confetti kanonnen; wie is de voornaamste doelgroep?

Onze professionele MagicFX elektrische confetti kanonnen worden vooral grootschalig ingekocht door event organisatoren, festival organisatoren en licht & geluidbedrijven. Op evenementen zijn de elektrische confetti shooters niet aan te slepen! Echter ook in de horeca zien we langzaam een verschuiving. Waar de handmatige confetti shooters toch nog wel de bovenhand hebben, beginnen steeds meer horeca eigenaren met het plaatsen van een Power Shot om ook elektrische confetti shooters te kunnen schieten. De elektrische confetti shooters verkopen we bijna nooit aan de particuliere markt.

Hoe bedien ik de elektrische confetti shooters?

Onze MagicFX elektrische confetti shooters zijn erg makkelijk te bedienen met behulp van een Power Shot. Deze kunt u vinden in de categorie Special Effects & Vloeistoffen. De elektrische confetti shooter is makkelijk in de Power Shot te plaatsen en vervolgens met een druk op de knop te bedienen. Het makkelijke van de elektrische variant is dat de confetti kanonnen op een centrale plaats bediend kunnen worden. Voor een evenement is dat door de PA, in de horeca vaak door de DJ. Waar de shows (en dus ook de confetti show) op festivals vaak voorgeprogrammeerd zijn op basis van het programma, daar kan de DJ in de kroeg zelf bepalen wanneer hij het hoogtepunt wil benadrukken door confetti de zaal in te knallen! Wij krijgen vaak de vraag of de elektrische confetti kanonnen ook handmatig te gebruiken zijn. Dat zijn ze dus NIET. Voor het ontsteken van een elektrische confetti shooter is een Power Shot een must. Deze kunt u vinden bij verhuur special effects.

Welke kleuren en maten elektrische confetti shooters zijn er?

De elektrische confetti shooter is er in evenveel kleuren als de handmatige confetti shooters. Eigenlijk iedere mogelijke kleur bieden wij aan. Zowel shooters met papier gekleurde confetti snippers als shooters met metallic gekleurde confetti snippers. De papieren variant bevat gekleurd papier dat biologisch afbreekbaar is, geen kleur afgeeft en brandvertragend werkt. De metallic snippers geven schitterende glans aan de confetti en daarmee ook aan uw evenement! Ons assortiment elektrische confetti shooters bevatten, in tegenstelling tot de handmatige variant, geen shooters van 28cm. De 50cm shooter is de kleinste maat en is vooral geschikt voor horeca en andere indoor locaties. De 80cm elektrische confetti shooters zijn meer geschikt voor grote festivals en outdoor events. Regent het op uw outdoor event? Wees niet getreurd! De Horeca Bazaar verkoopt gelukkig ook wegwerp poncho’s! Hierdoor valt uw evenement niet in het water.

Elektrische confetti kanonnen bij De Horeca Bazaar!

Wij zijn altijd opzoek naar producten die net dat beetje extra beleving en sfeer geven aan het uitgaansleven. Kwaliteit van deze producten staat ten allen tijden voorop! Dat is ook de reden dat wij gekozen hebben voor MagicFX als leverancier van onze confetti shooters. Omdat wij de confetti shooters rechtstreeks bij de fabrikant inkopen en dat erg grootschalig doen, creëren wij dubbele inkoopvoordelen. Deze winst geven wij weer terug aan onze relaties in de vorm van de laagste prijsgarantie die wij hanteren op onze producten. Vanwege de enorme vraag naar onze professionele elektrische confetti shooters, zorgen wij de we altijd meer dan genoeg shooters op voorraad hebben om aan deze vraag te kunnen voldoen. Bestel uw confetti kanonnen vandaag voor 16:00 uur online, en u ontvangt ze de volgende werkdag al in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.