De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm roze

Roze streamer shooters; feestproducten van de beste kwaliteit! Breek de tent af met deze professionele elektrische streamer shooters.

Tijdens het uitgaan wil het uitgaanspubliek steeds meer geprikkeld en geëntertaind worden. Alleen muziek, wat licht en een goede DJ is niet meer genoeg. Danseressen, vuurwerkshows, led schermen, led foam sticks en andere (led) feestgadgets moeten ervoor zorgen dat de mensen zich vermaken, over uw evenement praten en uiteraard de keer daarop terugkomen. Naast bovenstaande effecten zijn de producten en effecten van MagicFX een zeer vaak geziene gast in de horecagelegenheden en op grote events. Iedereen kent de MagicFX CO2 jets, MagicFX vlameffecten, MagicFX confetti guns of de MagicFX streamer cannons. MagicFX is groot geworden door zijn innovativiteit op het gebied van confetti en confetti gadgets, tegenwoordig zijn ze wereldwijd marktleider op het gebied van special effects. Wij zijn dan ook trots dat wij de special effects van MagicFX als officieel zakenpartner aan mogen bieden tegen de laagste prijs van nederland!

Elektrische streamer cannons; opkomende party gadgets!

Streamers hebben lange tijd in de schaduw gestaan van de grotere broer; de confetti. Echter zijn de streamers en vooral ook de (elektrische) streamer kanonnen erg hard in opkomst. Door de enorme druk waarmee de streamers uit de streamer cannons geschoten wordt, zorgt voor een onvergetelijk effect onder uw gasten. Deze 40cm roze MagicFx streamer shooter is qua reikwijdte geschikt voor horecagelegenheden, bruiloften, bedrijfsfeestjes, maar ook voor evenementen en festivals. De elektrische streamer kanonnen zijn erg makkelijk te bedienen in combinatie met de MagicFX powershot.

Dit streamer kanon kopen ka al vanaf 1 shooter. Voor een order buiten onze staffel kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte op maat.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
8.17