Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Glow in the dark verf & SFX make-up › UV glow gezicht & lichaamsverf - 50ml

6 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

UV Neon glow in the dark body paint

UV glow in the dark blacklight verf is de nieuwste rage op het gebied van feestartikelen en party gadgets. Glow in the dark verf en make up is helemaal hot! Onze bady paint is zonder twijfel van de beste kwaliteit en geeft een ongeëvenaard glow effect voor langere tijd. Al onze glow in the dark producten worden geïmporteerd uit Engeland waar Paint Glow gevestigd is. Paint Glow UK is wereldwijd marktleider op het gebied van glow in the dark verf en SFX make-up. Hierboven tonen we de neon lichtgevende gezicht & lichaamsverf in 50ml verpakking; een van de absolute hardlopers binnen ons glow in the dark assortiment!

Voor wie is de glow in the dark blacklight verf - 50ml?

Glow in the dark blacklight verf is voor iedereen die op wil vallen tijdens een feestje, in de kroeg, tijdens een event of festival. Echter wordt deze lichtgevende body paint ook veel gebruikt door professionals en entertainers. Zo verkopen we de verf vaak aan danseressen, modellen, zangeressen en actrices. Ook in videoclips van popsterren wordt onze fluoriserende glow in the dark UV verf vaak gebruikt. Naast gebruik door personen zijn er ook veel festivalconcepten die vallen of staan met onze glow in the dark verf en make-up. De full moon party en de glow runs zijn slechts twee voorbeelden waarbij festivalorganisatoren gretig gebruik maken van ons lichtgevende productassortiment.

Hoe breng ik de lichtgevende gezicht&lichaamsverf aan op mijn huid?

De lichtgevende body paint is zeer makkelijk aan te brengen op de huid. Met uw vingertoppen kunt u makkelijk zelf de contouren van de glow in de dark verf op uw huid bepalen. De glow in the dark verf voelt aan als een crème en is verzorgend voor de huid. Onze lichtgevende blacklight verf voldoet aan alle cosmetische richtlijnen. Wanneer u verschillende lagen glow in the dark verf wil aanbrengen, kunt u het beste wachten tot de eerste laag glow verf opgedroogd is om vervolgens de tweede laag aan te brengen. Twee lagen van dezelfde kleur versterkt het glow in the dark effect enorm. De fluoriserende verf is vervolgens ook weer zeer gemakkelijk van de huid af te krijgen met water.

Hoe werkt UV Neon gezicht&lichaamsverf precies?

De UV verf van De Horeca Bazaar geeft ongekende lichteffecten in het donker. Geen enkele imitator heeft dit geweldige effect weten te kopiëren. De neon lichaamsverf heeft een zeer felle en fluoriserende kleur van zichzelf, dit zorgt ervoor dat de UV verf ook zeer goed opvalt in regulier daglicht. Ook populair op deze feesten zijn onze glow sticks deze makkelijk te gebruiken artikelen geven na een breuk een felle kleur af dat voor de rest van de avond blijft schijnen. Wanneer het echter wat donkerder wordt en de glow in het dark UV verf wordt blootgesteld aan een blacklight of ander UV licht....... WOW! Werkelijk WOW! Wanneer deze UV paint in aanraking komt met UV licht, licht het enorm op en geeft het een spectaculair effect tijdens uw feest of festival! Let wel op; deze verf licht alleen op onder blacklight of UV lamp. Voor glow in the dark verf die ook schijnt wanneer er geen UV licht aanwezig , kijk dan eens naar onze glow in the dark face & body paint. Onze shotglaasjes fluoriserend geel 2cl geven ook licht in het donker!

UV neon glow in the dark verf bij De Horeca Bazaar

Zoals gezegd is de kwaliteit van deze lichtgevende UV verf ongekend en ongeëvenaard. Wij zijn dan ook zeer trots dat we dit product op hebben kunnen nemen in ons assortiment. De Horeca Bazaar staat voor vernieuwend, sfeer en bleving; dat is dan ook precies wat dit product te bieden heeft! Zoals u van ons gewend bent bieden we ook dit feestartikel aan tegen de laagste prijs van Nederland. Ook voor grootgebruikers zijn onze prijzen de laagste van Nederland, onder meer vanwege onze staffelprijzen. Vanwege de enorme populariteit van onze glow in the dark feestartikelen, en deze UV/blacklight verf -50ml in het bijzonder, houden wij altijd voldoende voorraad om in de enorme vraag te kunnen voldoen. Bestel uw lichtgevende verf vandaag voor 16:00 uur online en u ontvangt het de volgende werkdag al in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.