Kerstbomen en andere kerst producten tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Wie houdt er nou niet van Kerst? Kerst artikelen tegen de laagste prijs van Nederland!

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Geel
Rood
Roze
Blauw
Groen
Zwart
Zilver
GoudStandaard
Prijs
rode foamstick kopen

Foam sticks rood

De rode foam sticks zijn de party gadgets sinds 2017 en brengen een ongekende sfeer! Wij bieden de foam sticks aan tegen de laagste prijs van Nederland en Belgi

0,58
0,54
Per stuk
groende foamsticks led

Foam sticks groen

Foam sticks zijn de party gadget van 2019 en brengen een ongekende sfeer! Vanwege grootschalige inkoop leveren wij de foam sticks met de laagste prijsgarantie!

0,58
0,54
Per stuk
kerstmuts rood

Kerstmutsjes

Kerstmutsjes, bedrukt of onbedrukt, zijn een ideale toevoeging op de feestdagen! Vandaag uw kerstmutsjes online kopen, morgen al in huis!

Vanaf
0,23
Per stuk
blauwe kerstmuts kopen

Kerstmutsjes - Blauw

Goedkope blauwe kerstmutsen kopen tegen de laagste prijs van Europa!

Vanaf
0,25
Per stuk
Roze kerstmutsen goedkoop kopen

Kerstmutsjes - Roze

Roze kerstmutsjes met de laagste prijs van heel Europa!

Vanaf
0,25
Per stuk
zwarte kerstmuts kopen

Kerstmutsjes - zwart

Ga in stijl de feestdagen in met onze zwart/witte kerstmutsjes!

Vanaf
0,25
Per stuk
Goedkope gele kerstmutsen kopen

Kerstmutsjes - Geel

Een kerstmuts is ideaal voor kroegen tijdens de kerstperiode, super leuk om in je publiek te gooien!

Vanaf
0,25
Per stuk
kerstmuts met lampjes kopen

Kerstmuts met lampjes

Maak de feestdagen nog gezelliger door kerstmutsen met lampjes te gebruiken, ideaal om sfeer te creëren! En natuurlijk tegen de beste prijs.

Vanaf
0,60
Per stuk
kerstmuts met bedrukking

Bedrukte kerstmutsjes

De goedkoopste bedrukte kerstmutsjes van Nederland, perfect als merchandise!

Vanaf
0,66
Per stuk
Kerstmis is inmiddels veel meer dan thuis met z’n alle eten en cadeautjes uitpakken. Rondom kerst worden steeds meer evenementen bedacht, en dit kan van alles zijn! Zo organiseren kroegen foute kersttrui feestjes en organiseren goede doelen inzamelingsacties. Evenementen in alle soorten en maten dus! En voor elk evenement heeft De Horeca Bazaar de juiste kerstaccessoires!


De kerstbomen van De Horeca Bazaar zijn een absolute must have


Natuurlijk zijn kerstbomen een super belangrijk element tijdens kerst. Er is geen een decoratiestuk dat meer symbool staat voor Kerst dan een kerstboom. Maar De Horeca Bazaar gaat net een stapje verder met het verkopen van kerstbomen!

Iedereen kent de “standaard” kerstboom wel. Donker groen, een rustige kleur die niet opvalt. Daarom is de versiering vaak heel belangrijk. Maar mocht je geen zin hebben in het optuigen van een kerstboom bieden wij het perfecte alternatief. Met bijvoorbeeld een roze kerstboom hoef je niet uren de boom op te tuigen om op te vallen. En wat denk je van een gouden of zilveren kerstboom, daar kijken mensen zeker twee keer naar! Het kan dus heel simpel zijn om lekker op te vallen tijdens kerst.


De populaire LED foamsticks ook met Kerstmis gebruiken


Wij zouden De Horeca Bazaar niet zijn als we geen geschikte foamsticks hadden voor elke gelegenheid. We hebben namelijk speciale foamsticks met een kerst bedrukking. Ook bieden wij foamsticks aan in dé kleuren van kerst, namelijk: rood en groen. Naast deze foamsticks bieden wij natuurlijk nog veel meer soorten en kleuren “foamsticks” aan.


Geen kerstfeest zonder een kerstmuts van De Horeca Bazaar


De kerstmutsen zijn ongekend populair tijdens en rondom de kerstperiode! Bijna elke kroeg gebruikt deze kerstmutsjes als giveaway voor het publiek, het oogt natuurlijk super leuk als het hele publiek zo’n kerstmuts op heeft. Ook voor artiesten en acts kan het een leuk artikel zijn om weg te geven!

Nog mooier is dat onze kerstmutsen ook te bedrukken en te bestickeren zijn! Dus je kunt je kerstmutjes personaliseren met je naam of logo. Zo is het ook meteen een huisstijldrager of marketing middel!

Natuurlijk is Kerstmis niet het enige themafeestje waar wij de juiste spullen voor in huis hebben! Dus kijk gerust even bij de andere “themafeestjes”!