Kerstbomen en andere kerst producten tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Wie houdt er nou niet van Kerst? Kerst artikelen tegen de laagste prijs van Nederland!

incl BTW
excl BTW
FiltersStandaard
Prijs

Kerstbomen en andere kerst producten tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Kerstmis is inmiddels veel meer dan thuis met z’n alle eten en cadeautjes uitpakken. Rondom kerst worden steeds meer evenementen bedacht, en dit kan van alles zijn! Zo organiseren kroegen foute kersttrui feestjes en organiseren goede doelen inzamelingsacties. Evenementen in alle soorten en maten dus! En voor elk evenement heeft De Horeca Bazaar de juiste kerstaccessoires!


De kerstbomen van De Horeca Bazaar zijn een absolute must have


Natuurlijk zijn kerstbomen een super belangrijk element tijdens kerst. Er is geen een decoratiestuk dat meer symbool staat voor Kerst dan een kerstboom. Maar De Horeca Bazaar gaat net een stapje verder met het verkopen van kerstbomen!

Iedereen kent de “standaard” kerstboom wel. Donker groen, een rustige kleur die niet opvalt. Daarom is de versiering vaak heel belangrijk. Maar mocht je geen zin hebben in het optuigen van een kerstboom bieden wij het perfecte alternatief. Met bijvoorbeeld een roze kerstboom hoef je niet uren de boom op te tuigen om op te vallen. En wat denk je van een gouden of zilveren kerstboom, daar kijken mensen zeker twee keer naar! Het kan dus heel simpel zijn om lekker op te vallen tijdens kerst.


De populaire LED foamsticks ook met Kerstmis gebruiken


Wij zouden De Horeca Bazaar niet zijn als we geen geschikte foamsticks hadden voor elke gelegenheid. We hebben namelijk speciale foamsticks met een kerst bedrukking. Ook bieden wij foamsticks aan in dé kleuren van kerst, namelijk: rood en groen. Naast deze foamsticks bieden wij natuurlijk nog veel meer soorten en kleuren “foamsticks” aan.


Geen kerstfeest zonder een kerstmuts van De Horeca Bazaar


De kerstmutsen zijn ongekend populair tijdens en rondom de kerstperiode! Bijna elke kroeg gebruikt deze kerstmutsjes als giveaway voor het publiek, het oogt natuurlijk super leuk als het hele publiek zo’n kerstmuts op heeft. Ook voor artiesten en acts kan het een leuk artikel zijn om weg te geven!

Nog mooier is dat onze kerstmutsen ook te bedrukken en te bestickeren zijn! Dus je kunt je kerstmutjes personaliseren met je naam of logo. Zo is het ook meteen een huisstijldrager of marketing middel!

Natuurlijk is Kerstmis niet het enige themafeestje waar wij de juiste spullen voor in huis hebben! Dus kijk gerust even bij de andere “themafeestjes”!