De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Neon UV glow verf voor textiel

Nieuwste innovatie in de UV glow in the dark revolutie; de UV blacklight textiel verf! Naast glow in the dark verf voor lichaam en gezicht bieden we nu ook neon UV glow verf voor uw kleding!

Filters
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Standaard
Prijs

Glow in the dark producten en glow in the dark verf zijn helemaal hot! Nederland kent vele evenementen en festivals welke helemaal gericht zijn op glow in the dark/UV producten. Denk hierbij aan de full moon party, glow runs, neon feestjes, etc. Voorheen zagen we vele mogelijkheden voor het laten oplichten van de huid of gezicht. Nu gaan we nog een stapje verder; het laten oplichten van je kleding! Deze UV glow in the dark textielverf zorgt ervoor dat je je eigen lichtgevende creaties kunt maken op je eigen kleding! Maak kennis met de meest professionele glow in the dark producten van Nederland, uiteraard tegen de laagste prijs!

UV glow in the dark textiel verf voor de ultieme full moon party!

Full moon parties zijn niet meer weg te denken van onze evenementenkalender. Sterker nog; de concepten gebaseerd op het full moon concept blijven maar groeien en groeien. Onze professionele UV/blacklight textiel verf is echter niet alleen geschikt voor de full moon party, ook voor halloween feestjes en andere festivals wordt de glow in the dark textiel verf veelvuldig gebruikt. Buiten de festival, evenementen en gebruik tijdens het uitgaan, wordt deze professionele lichtgevende verf ook gebruikt door professionals voor fotoshoots, danseressen, zangeressen, etc. Onze producten zijn ook gebruikt voor videoclips van popsterren.

Hoe breng ik deze glow in the dark verf aan op textiel?

Deze lichtgevende textiel verf is erg makkelijk aan te brengen op uw kleding. Door de subtiele uitgang van de tube is het erg makkelijk om zelf de contouren van uw verf creatie te bepalen. De glow in the dark UV verf hoeft dus niet eerst via uw eigen hand en vervolgens op het textiel; het kan direct op het kledingstuk. De UV/blacklight kledingverf is verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren waardoor u tekeningen of kunstwerken kunt creëren op uw eigen kledingstukken!

Hoe werkt deze fluoriserende UV textiel verf

De UV lichtgevende textiel verf is verkrijgbaar in 6 verschillende, felle, kleuren. Deze kleuren zijn erg opvallend wanneer ze te zien zijn in regulier daglicht. Wanneer de UV verf echter wordt blootgesteld aan een blacklight of ander UV licht, dan veranderd de felle kleur in een schitterende glow in the dark kleur die iedereen versteld doet staan! Wanneer u de UV verf in verschillende lagen (bijvoorbeeld verschillende kleuren) aan wil brengen op het textiel, dan doet u er verstandig aan om de eerste laag te laten drogen voordat u de tweede laag aanbrengt. Het spreekt voor zich dat u deze lichtgevende UV verf niet moet aanbrengen op uw beste kledingstukken. Op wit textiel geeft de glow in the dark verf het beste resultaat. Ook geven onze Shotglaasjes fluoriserend oranje 2cl en Shotglaasjes fluoriserend geel 2cl geven ook licht in het donker!

Lichtgevende textiel verf bij De Horeca Bazzaar

De Horeca Bazaar streeft naar een vernieuwend, kwalitatief hoogstaand assortiment. Deze lichtgevende UV verf slaagt met vlag en wimpel voor beide onderdelen. De professionele glow in the dark paint is nog niet verkrijgbaar in Nederland. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij dit unieke glow product als eerste op kunnen nemen in onze webshop. Wij bieden de glow verf tevens aan tegen een zeer scherpe prijs. Vanwege het feit dat wij al onze producten direct bij de bron importeren, plus dat we werken met een zeer interessante staffelkorting, zijn we ook de juiste partij voor grootgebruikers. De populariteit van de glow in the dark verf en make-up is stijgende en het einde van deze populariteit is nog niet in zicht. Wij zorgen dan ook voor voldoende voorraad om aan de vraag te kunnen blijven voldoen. Wanneer u de glow in the dark verf vandaag voor 18:00 uur bij online bij ons besteld; heeft u het de volgende werkdag al in huis!

9.1
Prima
Prima
Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!
Top bedrijf
Alles netjes en snel geleverd
Prima prijs en levering
Nadat betaling niet lukte via de site, is dit probleem via email snel opgelost