De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV pennen voor de ultieme party sfeer!

Blacklight pennen om echt mee te stralen. Perfect voor bijvoorbeeld een full moon party! in 8 verschillende kleuren beschikbaar.

Filters
Geel
Oranje
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
blacklight verf glow in the dark

UV Paintliner - Groen

Knalgroene UV stift waarmee je de hele avond in de spotlights komt te staan!

Vanaf
2,50
Per stuk
glow in the dark stiften en pennen

UV Paintliner - Blauw

Met deze neon blauwe uv pen creëer je van jezelf een stralend kunstwerk!

Vanaf
2,50
Per stuk
paintliner rood full moon party

UV Paintliner - Rood

Met deze volle rode kleur maak je van jezelf de leukste versiering van het feest!

Vanaf
2,50
Per stuk
Onze uitgaanswereld is in een enorm rap tempo aan het veranderen. Waar we voorheen onder het genot van goede muziek biertjes nuttigden in kroegen en discotheken, daar wordt er tegenwoordig veel meer gevraagd door het kritische uitgaanspubliek. Feestcafes zijn sterk aan het veranderen en moeten mee in het kielzog van de opkomende festivals; van confetti kanonnen tot led foam sticks en van alle soorten ballonnen tot aan hawaii kransen! Voorheen waren deze feestartikelen en partygadgets vooral te zien op festivals, maar tegenwoordig dus ook meer en meer in de horeca. Het moet zelfs! Uw gasten willen geprikkeld en vermaakt worden, nemen geen genoegen meer met minder. Zo is ook deze prachtig oplichtende UV verf ontstaan, uit de drang om gasten te vermaken!

Voor wie zijn deze prachtige UV make-up stiften?

Deze mooie UV make-up stiften worden zowel aan bedrijven als aan particulieren verkocht. Bij bedrijven kunt u denken aan festival organisaties, kroegeigenaren, feestwinkels, etc. Dus zowel om door te verkopen als voor het gebruik in de eigen zaken. Zoals gezegd worden deze producten vaak ingezet om de gasten te prikkelen, te entertainen, om het absolute WOW-effect te creëren! Daarnaast zijn onze UV make-up producten ook grootschalig opgepakt door de festivalgangers en al het andere uitgaanspubliek! Het is een prachtige aanvulling op uw festival outfit. Met deze UV make-up stiften bent u zonder twijfel het stralende middelpunt van het evenement!

Hoe werken de UV make-up stiften precies?

Dat is eigenlijk heel erg simpel. Deze UV make-up stiften hebben allemaal al een neon kleur van zichzelf. Dit betekend dat ze een zeer opvallend effect geven, ook al in regulier daglicht. Echter wanneer u met deze UV make-up in aanraking komt met een Blacklight of ander type UV licht.... Wauw! De make-up licht dan enorm op en geeft een waanzinnig effect met onze UV glow tape!

UV glow verf en UV make-up kopen tegen de laagste prijs van Nederland

De Horeca Bazaar biedt u het leukste en meest vernieuwende assortiment feestartikelen van Nederland en België. Iedere maand importeren wij de nieuwste en leukste party items en horeca gadgets voor u! Zoals gezegd importeren wij zelf, direct vanuit de fabriek worden de feestartikelen, in dit geval de UV make-up, ingekocht. Op deze manier schakelen wij de dure tussenhandelaar uit en de daardoor verkregen marges kunnen we weer teruggeven aan onze klanten; aan u dus! Dat leidt er toe dat wij al onze producten aanbieden met de garantie op de laagste prijs! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze producten, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen. Vandaag voor 15:00 uur uw glow make-up bestellen = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
top service
ik had een aantal artikelen besteld en had verwacht dat het telaat binnen kwam, het was de volgende ochtend al in huis. goede kwaliteit
Snelle service, logisch om voor de HorecaBazaar te kiezen!
Een groot assortiment, met een paar kliks bij het juiste product. Ook fijne & snelle service. Ik heb het product opge...
Top
Gemakkelijk te bestellen en snelle levering
uitstekend
Goede produkten, snelle levering