De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Grijze ballonnen

Grijze ballonnen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze grijze ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

FiltersStandaard
Prijs
Grijze ballonen 91cm

Grijze ballonen - 91cm

Grote ballonnen tegen zeer kleine prijzen! Laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Vanaf
2,05
Per stuk
Onze grijze ballonnen zijn populair om je feestje, event of opening mee te decoreren.

Grijze ballonnen voor ballondecoraties

De ronde grijze ballonnen van 30cm worden vooral veel gebruikt voor ballondecoraties als ballonnenbogen en ballonpilaren. De ronde vorm van deze ballonnen maken ze zeer geschikt om symmetrische creaties mee op te tuigen. Daar worden ze dan ook zeer veelvuldig voor ingezet!

Grote grijze ballonnen!


De grote grijze ballon van 91cm wordt veel gebruikt als decoratieve eyecatcher of om tijdens een festival of ander evenement het publiek te triggeren, te prikkelen! Deze grote variant wordt dan vaak in het publiek gegooid m over de mensenmassa te laten rollen!

Grijze ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij combineren kwaliteit altijd met prijs! Niet voor niets kopen wij onze producten in bij Balloonia, Spaanse ballonnenfabriek waar kwaliteit altijd erg hoog in het vaandel staat! Doordat wij enorm grootschalig inkopen, kunnen we de laagste prijzen garanderen in combi met de hoogste kwaliteit. Die grootschalige inkoop zorgt er ook voor dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je grijze ballonnen kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Prima
Prima
Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!
Top bedrijf
Alles netjes en snel geleverd
Prima prijs en levering
Nadat betaling niet lukte via de site, is dit probleem via email snel opgelost