De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm metallic zilver

Streamer cannon metallic zilver; zeer feestelijke party gadget! Voor van een viering een feest met deze professionele streamer shooter!

Het uitgaansleven is de laatste jaren drastisch veranderd. Deels door de regelgeving, deels door een veranderd uitgavenpatroon onder het uitgaanspubliek zijn prioriteiten en wensen gaan verschuiven. Tegenwoordig draait er steeds meer om beleving. Danseressen, vuurwerkshows, lasershows, bekende DJs, foam sticks, andere led gadgets en vrachten vol feestartikelen moeten ervoor zorgen dat de gasten zich non-stop vermaken. In dit kader vervult MagicFX een zeer belangrijke rol. De CO2-jets, confetti effecten, streamer cannons en vlammeneffeccten van MagicFX zijn bijna op ieder groot festival ter wereld te bewonderen. De innovatieve producten en effecten van MagicFX zorgen voor het ultieme wow-effect onder uw gasten. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen zeggen dat we officieel zakenpartner zijn van MagicFX.

Elektrische streamer cannons zilver; feestartikelen van hoog niveau!

Streamers zijn erg in opkomst onder de feestartikelen. Vanwege het feit dat MagicFX nu ook streamer cannons van 28cm en 50cm aanbiedt is de streamer shooter naast een festival gadget nu ook te gebruiken als horeca gadget! En met succes! Steeds meer horecagelegenheden maken gebruik van de kleinere streamer cannons. Echter ook andere intieme feestelijke gebeurtenissen kunnen extra kracht bijgezet worden met de kleinere streamer cannons. In dit geval gaat het om de 80cm elektrische streamer shooter zilver; een party gadget vooral geschikt voor grotere evenementen en festivals vanwege zijn enorme reikwijdte. De zilveren metallic streamers geven een zeer feestelijk effect onder uw gasten. Deze elektrische streamer cannons worden erg veel ingezet tijdens evenementen tijdens kerst, nieuwjaarsvieringen ed. Zorg dat het hoogtepnt van de avond extra benadrukt wordt en maak gebruik van de elektrische streamer cannons van MagicFX!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2807
9.1
2807 Beoordelingen
"Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!"
12.78