Bruine ballonnen

Bruine ballonnen bestellen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze bruine ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters

Standaard
Prijs
Bruine feestballonnen kopen

Bruine ballonnen - 28cm

Goedkope ballonnen van top kwaliteit! Gegarandeerd voor de laagste prijs van Nederland.

Vanaf
0,06
Per stuk
Bruine ballonnen zijn wellicht niet de eerste kleur waar je direct aan denkt bij het decoreren van je feestje, echter wordt deze kleur verrassend vaak verkocht!

Welke van deze bruine ballonnen moet ik hebben?

Bruine ballonnen zijn er in veel verschillende varianten. Welke je nodig hebt is geheel afhankelijk van het doel ervan. Zo zijn de normale bruine ballonnen van 28cm de meest verkochte variant. Deze variant heeft de bekende peervorm die je kent van ballonnen en wordt vooral gebruikt om huis of tuin te versieren met een aantal ballonnen. Wanneer je echter een ballonnenboog of ballonpilaar wil maken voor een winkelopening of viering, dan kiest men vooral voor de ronde bruine ballonnen 30cm. Met deze variant krijg je een mooie symmetrisch geheel!

Grote bruine ballonnen!

Deze variant vormt een ware eyecatcher! De grote bruine ballon van 91cm wordt vaak gebruikt als topballon op een ballonpilaar. ok wordt deze variant vaak ingezet om in het publiek te gooien bij een festival of optreden. Het is in ieder geval een ware blikvanger!

Bruine ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar!


Wij combineren altijd de laagste prijs met de hoogste kwaliteit. Zo kiezen wij voor de kwaliteit van het Spaanse merk Balloonia om altijd onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Omdat wij zo enorm grootschalig inkopen, direct bij de fabriek, kunnen we de laagste prijzen blijven garanderen. Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 16:00 uur je bruine ballonnen kopen, (dan hangen ze) morgen al bij je in huis!
9.1
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !
Snelle levering, goede comms, goed product
Ik heb glowing sticks besteld met diadeem en maken van een bril voor mijn dochters verjaardagsfeestje. Het was een groot succes!
Snel en goede levering
Gewoon goed