De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bruine ballonnen

Bruine ballonnen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze bruine ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters


Standaard
Prijs
Bruine ballonnen 28cm kopen

Bruine ballonnen - 28cm

Goedkope ballonnen van top kwaliteit! Gegarandeerd voor de laagste prijs van Nederland.

Vanaf
1,30
Per 25
Bruine ballonnen zijn wellicht niet de eerste kleur waar je direct aan denkt bij het decoreren van je feestje, echter wordt deze kleur verrassend vaak verkocht!

Welke van deze bruine ballonnen moet ik hebben?

Bruine ballonnen zijn er in veel verschillende varianten. Welke je nodig hebt is geheel afhankelijk van het doel ervan. Zo zijn de normale bruine ballonnen van 28cm de meest verkochte variant. Deze variant heeft de bekende peervorm die je kent van ballonnen en wordt vooral gebruikt om huis of tuin te versieren met een aantal ballonnen. Wanneer je echter een ballonnenboog of ballonpilaar wil maken voor een winkelopening of viering, dan kiest men vooral voor de ronde bruine ballonnen 30cm. Met deze variant krijg je een mooie symmetrisch geheel!

Grote bruine ballonnen!

Deze variant vormt een ware eyecatcher! De grote bruine ballon van 91cm wordt vaak gebruikt als topballon op een ballonpilaar. ok wordt deze variant vaak ingezet om in het publiek te gooien bij een festival of optreden. Het is in ieder geval een ware blikvanger!

Bruine ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar!


Wij combineren altijd de laagste prijs met de hoogste kwaliteit. Zo kiezen wij voor de kwaliteit van het Spaanse merk Balloonia om altijd onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Omdat wij zo enorm grootschalig inkopen, direct bij de fabriek, kunnen we de laagste prijzen blijven garanderen. Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je bruine ballonnen kopen, (dan hangen ze) morgen al bij je in huis!
9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen