De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Nep bloed; SFX make-up voor professionals!

Nep bloed is bijna niet van echt te onderscheiden. Dit is de hoogste kwaliteit SFX make-up vindbaar in de markt en het is verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar!

Fake Blood halloween nep bloed

Nep bloed - 10ml

Halloween feestjes zijn niet compleet zonder dit professionele nep bloed!

Vanaf
1,89
Per stuk
SFX Make up - Nep bloed

Nep bloed - 100ml

Met dit nep bloed maak je jouw halloween feestjes nóg angstaanjagender!

Vanaf
3,95
Per stuk
SFX Make up - Jerrycan Nep bloed

Jerrycan nep bloed - 2000ml

Met dit professionele nep bloed jaag je gegarandeerd anderen de stuipen op het lijf!

Vanaf
10,37
Per stuk
Fake blood is haast niet van echt bloed te onderscheiden. Waar veel producenten alles wat rood is al omschrijven als "nep bloed", daar gaat deze Fake Blood van producent PaintGlow veel en veel verder. Deze tube van 10ml nep bloed bloed is wat dikkig en korrelig waardoor het precies dezelfde structuur heeft als echt bloed.

Voor wie is nep bloed?

Nep bloed, ofwel fake blood, kan uiteraard gebruikt worden voor Halloween, Halloween feestjes, horror feestjes of bijvoorbeeld carnaval. Daar houdt het echter niet op voor deze professionele versie van nep bloed. Deze Fake Blood variant wordt door professionals gebruikt voor films, theater en professional dressing van artiesten en figuranten. De Horeca Bazaar stelt deze professionele SFX make-up beschikbaar aan de consument; aan u! Jaag uw vrienden of gasten de stuipen op het lijf met deze professionele tube nep bloed! Ook leuk voor halloween zijn onze Halloween foam sticks. De echte sfeermakers bij uw event of partij!

Hoe breng ik nep bloed aan op mijn huid?

Nep bloed is makkelijk aan te brengen op de huid. De tube nep bloed is voorzien van een spits toelopend uiteinde waardoor het nep bloed direct op de huid aangebracht kan worden zonder eerst op uw vingers te hoeven. Met de spits toelopende sluiting kunt u de contouren van uw nep wond perfect aanbrengen zoals u dat wil. Om meer diepte te krijgen in uw nep wond is het aan te raden om het nep bloed aan te brengen met een spons of een borstel, hierdoor onstaat reliëf in uw "wond". Nep bloed is ook weer erg makkelijk af te wassen met water en zeep en gaat goed samen met onze oranje glowsticks.

Nep bloed kopen bij De Horeca Bazaar!

Nep bloed bestaat al sinds jaar en dag. Echter wordt het wel steeds moeilijker om het nep bloed van het echt te onderscheiden, helemaa met deze professionele tube fake blood. De Horeca Bazaar staat voor vernieuwing, sfeer en beleving. Wij denken dat deze professionele versie nep bloed perfect in onze visie past. SFX make-up wordt in het algemeen veel populairder onder festivalpubliek en eventorganisatoren. De populariteit van onze glow in the dark verf en SFX make-up is ongekend hoog. Wij houden daarom altijd ruim voldoende voorraad aan van deze producten om in de enorme vraag te kunnen voorzien. De Horeca Bazaar biedt deze professionele tube nep bloed aan tegen de laagste prijs van Nederland. Vanwege onze scherpe staffelprijzen zijn onze glow in the dark producten en SFX make-up ook erg interessant voor grootgebruikers.
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...