Deze prachtige led ijsblokjes geven een fantastische sfeer!

Deze LED ijsblokjes hebben we in verschillende kleuren, prachtig met uw horecagelegenheid!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Rood
Blauw
Standaard
Prijs
Witte lichtgevende glow ijsblokjes

LED ijsblokjes - Wit

Prachtige witte led ijsklontjes; voor een super chique effect.

Vanaf
0,75
Per stuk
Ons uitgaansleven verandert in zeer rap tempo. Festivals en evenementen schieten als paddenstoelen uit de grond en het uitgaanspubliek raakt meer en meer verwend. Het gewone uitgaan is niet meer bijzonder genoeg, mensen willen non stop vermaakt en geprikkeld worden. We zien daarom ook een enorme groei in populariteit van CO2, confetti shooters, ijsfonteinen 60 sec, led producten en andere sfeerverhogende feestartikelen. Wij van De Horeca Bazaar zorgen dan ook voor de leukste toevoegingen voor een optimale uitgaansbeleving! Deze led ijsblokjes zijn onze meest recente toevoeging aan ons brede assortiment led feestartikelen!

Hoe werken de led ijsblokjes precies?

Onze led ijsblokjes zijn heel makkelijk te gebruiken. De ijsblokjes zijn voorzien van sensoren die aangaan wanneer er met beide contact wordt gemaakt. De ijsblokjes zijn daarom zeer efficiënt in te zetten, en de ledjes branden op deze manier alleen wanneer het nodig is. Hiermee kunt u de led lampjes optimaal besparen. Deze led ijsblokjes zijn puur decoratief van aard en worden dan ook niet gebruikt om drank te koelen.

Hoe worden de led ijsblokjes voornamelijk ingezet?

Zoals gezegd worden de led ijsblokjes voornamelijk decoratief ingezet. De prachtige led ijsblokjes worden bijvoorbeeld erg vaak ingezet om een ijsbak of ijsemmer prachtig op te laten lichten in de kleur van uw keus. We bieden de led ijsblokjes in veel verschillende kleuren aan zodat u de kleur perfect kan matchen met de kleur van uw horecagelegenheid, themafeest of evenement. Naast het op laten lichten van de ijs bucket, worden onze led ijsklontjes ook gebruikt om een karaf water op tafel in een restaurant meer cachet te geven, bottle service te perfectioneren of om bijvoorbeeld een prachtig lichtgevend effect uit een wijnvaas te laten komen. Wilt u een fles drank laten uitblinken tijdens deze service? Dan kan dat met onze led stickers! Hoe u de led ijsblokjes en stickers ook inzet, ze zullen zorgen voor een zeer mooi en opvallend effect in uw horecagelegenheid!

Led ijsblokjes makkelijk online kopen met de laagste prijsgarantie!

De Horeca Bazaar biedt de leukste (led) feestartikelen aan voor horeca en evenementen, ook doen wij dit tegen de allerlaagste prijs van Nederland! Dat zeggen wij niet alleen, wij maken het ook waar. Wanneer u onze producten elders tegen een lagere prijs aangeboden ziet staan, maken we u het verschil goed en passen we direct de prijzen aan! Hoe wij deze laagste prijs ten alle tijden kunnen garanderen? Simpel! Wij kopen onze producten direct in bij de fabrikant en doen dit dusdanig grootschalig dat we dubbele inkoopvoordelen kunnen realiseren op onze inkoop. Deze marges die we hiermee creëren, geven we vervolgens weer terug aan onze klanten; aan u dus! Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van onze led ijsklontjes (en onze andere feestartikelen) is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen. Uw led ijsklontjes vandaag voor 16:00 uur makkelijk online bestellen = de volgende dag al bij u in huis!