De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Deze prachtige led ijsblokjes geven een fantastische sfeer!

Deze LED ijsblokjes hebben we in verschillende kleuren, prachtig met uw horecagelegenheid! Maar ook voor thuis in een kan water geven de LED ijsblokjes een prachtig effect. Altijd met de garantie op de laagste prijs!

Filters
Multicolor
Wit
Rood
Blauw
Standaard
Prijs
Witte lichtgevende glow ijsblokjes

LED ijsblokjes - Wit

Prachtige witte led ijsklontjes; voor een super chique effect.

Vanaf
9,00
Per 12
Ons uitgaansleven verandert in zeer rap tempo. Festivals en evenementen schieten als paddenstoelen uit de grond en het uitgaanspubliek raakt meer en meer verwend. Het gewone uitgaan is niet meer bijzonder genoeg, mensen willen non stop vermaakt en geprikkeld worden. Deze LED ijsblokjes zijn een leuke toevoeging voor jouw (horeca)gelegenheid!

Hoe werken de LED ijsblokjes precies?

Onze LED ijsblokjes zijn heel makkelijk te gebruiken. De ijsblokjes zijn voorzien van sensoren die aangaan wanneer er met beide contact wordt gemaakt. De ijsblokjes zijn daarom zeer efficiënt in te zetten, en de ledjes branden op deze manier alleen wanneer het nodig is. Hiermee kun je de led lampjes optimaal besparen. Deze led ijsblokjes zijn puur decoratief van aard en worden dan ook niet gebruikt om drank te koelen.

Hoe worden de LED ijsblokjes ingezet?

Zoals gezegd worden de LED ijsblokjes voornamelijk decoratief ingezet. Denk aan het laten oplichten van een karaf water, wijn- en champagnekoelers of natuurlijk gewoon een glas water! Meest verkochte variant zijn de LED ijsklontjes die constant van kleur veranderen, gevolgd door de witte ijsklontjes, deze geven een net wat rustiger effect. Leuk om de kleuren van je huisstijl of themafeest te combineren met de kleur van deze ijsblokjes!

LED ijsblokjes makkelijk online kopen met de laagste prijsgarantie!

De Horeca Bazaar biedt de leukste (LED) feestartikelen aan voor horeca en evenementen, ook doen wij dit tegen de allerlaagste prijs van Nederland! Dat zeggen wij niet alleen, wij maken het ook waar. Wanneer u onze producten elders tegen een lagere prijs aangeboden ziet staan, maken we u het verschil goed en passen we direct de prijzen aan! Een goot voordeel van het zeer grootschalig importeren van onze producten is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen. LED ijsklontjes vandaag voor 18:00 uur makkelijk online bestellen = de volgende dag al bij u in huis!
9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen