De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Bestickerde foam sticks

De nummer 1 partygadget van dit moment laten bedrukken met uw eigen ontwerp naar keuze bij De Horeca Bazaar!

Filters
Multicolor
Wit
Oranje
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
Bij De Horeca Bazaar zijn de foam sticks al een lange tijd een van de betere feestartikelen, samen met de ballonnen zijn het echte sfeermakers voor iedere gelegenheid. De bestickerde foam sticks worden aangeboden in verschillende kleuren en varianten. Om deze reden passen ze bij ieder feestmoment. De roze foam sticks zijn bijvoorbeeld perfect geschikt voor roze maandag, Halloween foam sticks voor de griezelende spookavond en ga zo maar door.

Bedrukte foamsticks van De Horeca Bazaar met de allerlaagste prijsgarantie!

De Horeca Bazaar koopt zijn producten in voor de allerlaagste prijs van Nederland. Dit komt omdat ze de directe inkoper zijn en er dus geen tussenschakels aanwezig zijn. Hierdoor ontstaan er schaalvoordelen waardoor we dus voor iedereen de laagste prijs van de Benelux kunnen aanbieden. Daarnaast hebben we alle producten ruimschoots op voorraad waardoor we direct kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur besteld en betaald is morgen al in huis! Natuurlijk werkt dit bij de bestickerde foam sticks iets anders, omdat de stickers nog gemaakt moeten worden en de foam sticks nog moeten worden bestickerd.
9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen