De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm rood

Streamer shooters; festival producten en horeca producten! Elektrische streamer shooters de volgende werkdag in huis.

MagicFX staat wereldwijd erg hoog aangeschreven vanwege zijn hoogwaardige en innovatieve producten en effecten voor horeca en evenementen. Steeds meer staat het uitgaansleven in het teken van beleving, dat is het kernwoord waar het allemaal om draait. Mensen willen non stop vermaakt en geprikkeld worden. MagicFx heeft producten geproduceerd zoals de MagicFX CO2 jet, de MagicFX vlammenkanonnen, MagicFX confetti shooters en dus ook deze MagicFX elektrische streamer cannons. Stuk voor stuk effecten waar mensen over na zullen praten, effecten die het wow-effect creëren onder uw publiek. Deze MagicFX-effecten en producten voor festivals en horeca bieden wij aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Elektrische streamer cannons kopen als party gadget!

Voorheen werden vooral confetti shooters gebruikt om een hoogtepunt te creëren in de horeca en tijdens evenementen en festivals. Steeds vaker zien we het gebruik van de streamer shooters of de elektrische streamer shooters. De lange slierten die over het hoofd van uw gasten worden geschoten geven een waanzinnig effect! Niet alleen op grote evenementen zijn deze party gadgets erg gewild. Deze feestartikelen worden ook veelvuldig gebruikt tijdens bruiloften, bedrijfsfeestjes, feestelijke winkelopeningen en tijdens sfeeracties van voetbalwedstrijden. Deze 40cm elektrische streamer cannon rood is erg in trek bij bruiloften of voor evenementen met het thema "rood". Om een totaalbeleving te creëren worden de streamer shooters erg vaak gecombineerd met onze andere feestartikelen zoals de led foam sticks of de led handschoenen.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
8.17