Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Glow in the dark verf & SFX make-up › Glitter make-up stiften

6 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Prachtige glitter make-up stiften

Het uitgaansbeeld is de laatste jaren enorm hard veranderd. Waar we voorheen met een biertje in de kroeg stonden, hebben festivals het uitgaansleven volledig veranderd. Niet alleen het beeld, maar vooral ook het verwachtingspatroon van ons uitgaanspubliek. Led feestartikelen, confetti shooters, opblaaskrokodillen en mega ballonnen behoren tegenwoordig tot de basisingrediënten van een evenement of festival. We kunnen zeggen dat het uitgaanspubliek meer verwend is geworden door de snelle opkomst van festivals en andere mega evenementen. De nieuwste toevoegingen aan ons uitgaansbeeld zijn UV make-up en deze prachtige glitter make up stiften. Deze glitter make-up stiften zorgen voor een waanzinnig effect tijdens een festival of op een uitgaansavond! Glitter make up is de nieuwste rage en is altijd een goed idee!

Glitter make-up stiften zijn een toegevoegde waarde op ieder event!

Wij verkopen deze mega populaire glitter make-up stiften zowel aan bedrijven als direct aan de consument. Bij bedrijven kunt u vooral denken aan horecazaken, festival organisaties, maar ook bijvoorbeeld feestwinkels e.d. Zo is het bijvoorbeeld erg leuk om uw gasten nog verder te versieren en te prikkelen, bijvoorbeeld tijdens kerst of oud & nieuw. Hiermee creëert u onwijs veel interactie met uw publiek. Laat een paar dames rondlopen die uw gasten verder versieren; werkelijk een prachtig beeld, natuurlijk ook voor de foto's op social media!

Voor wie zijn deze glitter make-up stiften precies?

Zoals gezegd verkopen we de glitter make-up stiften zowel aan bedrijven als aan particulieren. Bedrijven hebben we hierboven beschreven; het creëert een waanzinnige wisselwerking met uw gasten. Daarnaast verkopen we onze glitter make-up ook direct aan de eindgebruikers. Denk aan festivalgangers, carnavalsvierders en andere feestgangers die ervan houden om prachtig uitgedost op pad te gaan! Niet voor niets is deze glitter make-up de absolute rage van nu!

Glitter make-up kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

Wij proberen alle leukste festival feestartikelen en horeca gadgets aan te bieden bij ons op De Horeca Bazaar. Maar daar laten we het niet bij. Wij bieden het ook nog eens aan tegen de allerlaagste prijs van Nederland en België! Deze laagste prijs kunnen we ten alle tijden garanderen vanwege het feit dat wij onze glitter make-up ontzettend grootschalig inkopen en dat doen we direct bij de fabrikant. Op deze manier creëren we marges die we vervolgens weer teruggeven aan onze klanten; aan u dus! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze glitter make-up, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uur service kunnen garanderen. Uw glitter make-up online kopen voor 16:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.