De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Upgrade je bottle service met deze vernieuwende LED stickers!

LED stickers zijn DE nieuwe rage in clubs, discotheken en andere uitgaansgelegenheden in binnen- en buitenland. Led stickers zijn exclusief verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar!

Filters
Wit
Rood
Blauw
Standaard
Prijs
led sticker kopen

LED stickers - Wit

Upgrade uw bottle service, plak deze LED sticker onder de fles.

Vanaf
1,55
Per stuk
lichtgevende sticker onder fles

LED stickers - Rood

Upgrade uw bottle service, plak deze LED sticker onder de fles.

Vanaf
1,55
Per stuk
led sticker onder fles plakken

LED stickers - Blauw

Upgrade uw bottle service, plak deze LED sticker onder de fles.

Vanaf
1,55
Per stuk
Ons uitgaansleven veranderd in een zeer hoog tempo. Waar voorheen discotheken centraal stonden tijdens onze uitgaansavonden, zijn het nu de festivals en evenementen waar het grote deel van het uitgaanspubliek warm voor loopt. We moeten dus blijven innoveren om de aandacht van het kritische uitgaanspubliek te winnen en te behouden. "Beleving" is een begrip dat centraal staat in het hedendaagse uitgaansleven. Het uitgaanspubliek wil non stop vermaakt en geprikkeld worden. Dit doet de horeca door alles uit de kast te halen!

Wat zijn LED stickers

LED stickers zijn DE nieuwe rage in onze uitgaanswereld. Led stickers zijn een combinatie van 4 led lampjes, die vastzitten aan een zeer professionele sticker van 3M. Deze led stickers zijn op tal van manieren te gebruiken. Echter de meest belangrijke gebruiksvorm (voor ons) is om de LED sticker onder een fles drank te plaatsen om deze fantastisch mooi op te laten lichten. We verkopen deze LED stickers in de kleuren wit, groen, blauw en rood.

Hoe werken deze LED stickers

De led stickers zijn zeer makkelijk te gebruiken! Je neemt het plastic laagje van de 3M sticker, plakt de sticker onder een fles drank (bij voorkeur een lichte, of transparante fles) en de led sticker is al klaar voor gebruik! In het midden van de led sticker zit een button waarmee je de led sticker aan kan zetten, uit kan zetten en kan verstellen in 3 verschillende standen: snel knipperend, langzaam knipperend en een constant licht.
De meest verkochte variant is zonder twijfel de witte LED sticker! Deze gaat enorm hard een geeft een chique uitstraling aan je bottleservice! Heeft je gelegenheid echter een blauw gekleurde huisstijl, dan zijn de blauwe LED stickers meer passend. Zelfde geldt uiteraard voor de rode variant.

LED stickers, exclusief bij De Horeca Bazaar!

De Horeca Bazaar doet direct zaken met fabrieken in Azië. Op deze manier kunnen we snel nieuwe rages ontdekken en oppakken. Zo laten we onze eigen gadgets produceren. Daarnaast kunnen we ook al onze eigen gadgets altijd aanbieden tegen de laagste prijs in Nederland en België. Zoals gezegd doen wij altijd direct zaken met de fabriek, op deze manier snijden we de dure tussenhandelaar er tussenuit en kunnen we deze marge teruggeven aan onze klanten, aan u dus. Daarnaast kopen we onze horeca gadgets, en dus ook deze LED stickers, enorm grootschalig in. Op deze manier creëren we dubbele schaalvoordelen. Een bijkomend voordeel van het zeer grootschalig importeren van de LED stickers, is dat we ze altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag uw led stickers online kopen = de volgende dag al bij u in huis!
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...