Groene kerstboom

Kunstkerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van mini kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
FiltersStandaard
Prijs
Groene kerstboom 210cm kopen

Groene kerstboom - 210cm

Deze groene kerstboom van maar liefst 210cm mag niet ontbreken in jouw woonkamer!

Vanaf
33,05
Per stuk
Kleine groene kerstboom 45cm kopen

Groene kerstboom - 45cm

Wij verkopen alles met de laagste prijsgarantie, zo ook deze kleine groen kerstboom!

Vanaf
1,54
Per stuk
Natuurlijk hebben we een zeer breed assortiment gekleurde kunstkerstbomen, maar dat betekend niet dat we de normale kunstkerstboom link laten liggen! Integendeel, de groene kunstkerstboom vertegenwoordigd traditie die wij met maar al te graag omarmen!

Groene kunstkerstboom vs de gekleurde varianten!


In ons assortiment zijn de witte kerstboom, zwarte kerstboom en als nummer 3, de roze kerstboom de best verkochte kleuren. De traditionele groene kunstkerstboom komt op de vierde plaats. Maar wij beseffen maar al te goed dat dit een kwestie van smaak is. Ennnn, juist! Over smaak valt niet te twisten. Deze mini kunstkerstboom in het groen is nog steeds zeer geliefd op kantoor of op de keukentafel. Ook de andere formaten worden nog in ongekende aantallen afgenomen. Ga je voor een traditionele kerst? Dan is de groene kunstkerstboom absoluut de aanrader!

Kunstkerstbomen tegen de laagste prijs!


Wij bieden de kunstkerstbomen niet alleen in de leukste kleurtjes, we bieden ze allemaal ook nog eens aan tegen de laagste prijs van de Benelux! Wanneer je onze bomen elders goedkoper tegenkomt, passen wij direct onze prijzen aan en betalen het verschil aan u terug! Bijkomend voordeel is dat wij de bomen altijd meer dan genoeg op voorraad hebben. Vandaag voor 16:00 uur je groene kunstkerstboom kopen; morgen al in huis!
9.1
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !
Snelle levering, goede comms, goed product
Ik heb glowing sticks besteld met diadeem en maken van een bril voor mijn dochters verjaardagsfeestje. Het was een groot succes!
Snel en goede levering
Gewoon goed