De Horeca Bazaar

Gouden kerstboom

Je gouden kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters
Standaard
Prijs
Grote gouden kerstboom 210cm kopen

Gouden kerstboom - 210cm

Ga deze kerst voor goud met deze toffe gouden kerstboom van maar liefst 210cm!

Vanaf
55,49
Per stuk
We hebben natuurlijk heel veel varianten kunstkerstbomen, maar zo feestelijk als deze gouden kerstboom gaat het niet snel worden! Met deze boom in je woonkamer, kantoor of horecazaak hoef je eigenlijk niets meer toe te voegen; het plaatje is in een klap compleet!

Gouden kerstboom in veel verschillende formaten!


Ben je opzoek naar leuke decoratie voor je bureau, keukentafel of zelfs voor elk tafeltje in je horecazaak? Dan is de gouden mini kerstboom echt iets voor jou! Met deze kleine, fijne toevoeging creëer je direct de kerstsfeer zoals je die graag zou willen! Ben je opzoek naar decoratie voor de woonkamer? Dan is de grotere variant de uitkomst!

Gouden kerstboom tegen de laagste prijs!


Wij zijn enorm fan van deze gouden kerstboom! Dat is ook de reden dat we deze boom zo enorm grootschalig ingekocht hebben. Het voordeel van het grootschalig inkopen, is dat we een lagere prijs hebben kunnen bedingen bij de producent welke we vervolgens weer teruggeven aan jou... onze klant! Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag je kerstboom online bestellen, morgen al in huis!
9.1
Gewoon goed, heel goed.
Goede producten voor een nette prijs op tijd gekeverd.
Juiste prijs/kwaliteit verhouding
Snelle levering, kwaliteit van de producten is goed. Ook voor de consument een goed adres om spullen aan te schaffen.
De ervaring is uitstekend
Vriendelijk geholpen toen ik belde of het product nog op voorraad was en de levering was er binnen een dag.
goed volgens afspraak geleverd
goed volgens afspraak geleverd