Gouden kerstboom

Je gouden kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
FiltersStandaard
Prijs
Grote gouden kerstboom 210cm kopen

Gouden kerstboom - 210cm

Ga deze kerst voor goud met deze toffe gouden kerstboom van maar liefst 210cm!

Vanaf
55,49
Per stuk
Goedkope gouden kerstboom 150cm

Gouden kerstboom - 150cm

Deze unieke gouden kerstboom moet wel de eye catcher worden van jouw kerst!

Vanaf
19,09
Per stuk
Kleine gouden kerstboom 45cm kopen

Gouden kerstboom - 45cm

Deze schattige kleine gouden kerstboom van 45cm wil jij toch ook hebben?

Vanaf
2,09
Per stuk
We hebben natuurlijk heel veel varianten kunstkerstbomen, maar zo feestelijk als deze gouden kerstboom gaat het niet snel worden! Met deze boom in je woonkamer, kantoor of horecazaak hoef je eigenlijk niets meer toe te voegen; het plaatje is in een klap compleet!

Gouden kerstboom in veel verschillende formaten!


Ben je opzoek naar leuke decoratie voor je bureau, keukentafel of zelfs voor elk tafeltje in je horecazaak? Dan is de gouden mini kerstboom echt iets voor jou! Met deze kleine, fijne toevoeging creëer je direct de kerstsfeer zoals je die graag zou willen! Ben je opzoek naar decoratie voor de woonkamer? Dan is de grotere variant de uitkomst!

Gouden kerstboom tegen de laagste prijs!


Wij zijn enorm fan van deze gouden kerstboom! Dat is ook de reden dat we deze boom zo enorm grootschalig ingekocht hebben. Het voordeel van het grootschalig inkopen, is dat we een lagere prijs hebben kunnen bedingen bij de producent welke we vervolgens weer teruggeven aan jou... onze klant! Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag je kerstboom online bestellen, morgen al in huis!
9.1
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !
Snelle levering, goede comms, goed product
Ik heb glowing sticks besteld met diadeem en maken van een bril voor mijn dochters verjaardagsfeestje. Het was een groot succes!
Snel en goede levering
Gewoon goed